casperwep 80+ Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 99 Reaksiyon skoru 28 1 Ekim 2025 #1 merhaba arkadaşlar s25 ultr kullanıyorum telefonu salladığımda içinden ses geliyor 3 ay oldu alalı düşme olmadı hiç başına gelen varmı hiç kullanan arkadaşlarda ayrdımcı olursanız sevinirim
merhaba arkadaşlar s25 ultr kullanıyorum telefonu salladığımda içinden ses geliyor 3 ay oldu alalı düşme olmadı hiç başına gelen varmı hiç kullanan arkadaşlarda ayrdımcı olursanız sevinirim
şahin doğan 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 18,988 Reaksiyon skoru 12,291 1 Ekim 2025 #2 Kamera OİS sisteminin sesi.
casperwep 80+ Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 99 Reaksiyon skoru 28 1 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 şahin doğan yazmış: Kamera OİS sisteminin sesi. Devamı için tıklayın... teşekürler bilgi için bende diyorum neden ses geliyor diyorum yoksa garantiye yollicaktım çok saolasın
şahin doğan yazmış: Kamera OİS sisteminin sesi. Devamı için tıklayın... teşekürler bilgi için bende diyorum neden ses geliyor diyorum yoksa garantiye yollicaktım çok saolasın
M Mbgider 80+ Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 235 Reaksiyon skoru 65 1 Ekim 2025 #4 casperwep yazmış: teşekürler bilgi için bende diyorum neden ses geliyor diyorum yoksa garantiye yollicaktım çok saolasın Devamı için tıklayın... Bende 4 aydır kullanıyorum hşç farketmedim şimdi sallayınca sea geldiğini fark ettim ckdmcldmfod
casperwep yazmış: teşekürler bilgi için bende diyorum neden ses geliyor diyorum yoksa garantiye yollicaktım çok saolasın Devamı için tıklayın... Bende 4 aydır kullanıyorum hşç farketmedim şimdi sallayınca sea geldiğini fark ettim ckdmcldmfod
casperwep 80+ Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 99 Reaksiyon skoru 28 3 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 hahaah ebnde öyle sallayınca farkettimdi