Samsung S25+ vs Samsung S24 Ultra

atlasrise

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
442
Merhaba, yakın zamanda yeni bir telefon alacağım. Bu iki cihaz arasında kaldım. Benim için ekran kalitesi, batarya ve kamera oldukça önemli. Genelde internette gezinmek ve video izlemek için kullanıyorum telefonu. İkisi de yaklaşık olarak aynı fiyat. Bu fiyat bandında başka cihaz öneriniz varsa açığım. Apple da önerebilirsiniz.

Merhaba, yakın zamanda yeni bir telefon alacağım. Bu iki cihaz arasında kaldım. Benim için ekran kalitesi, batarya ve kamera oldukça önemli. Genelde internette gezinmek ve video izlemek için kullanıyorum telefonu. İkisi de yaklaşık olarak aynı fiyat. Bu fiyat bandında başka cihaz öneriniz varsa açığım. Apple da önerebilirsiniz.
S24 Ultra'ya karar verdim ben.

6 aylık civarı kullandım s24ultrayı baya baya makine gibi cihaz satmak zorunda kaldım özel sebeplerden içim cızladı hiç düşünmeden alabilirsin gram pişman etmez.

Ultra serisi kamera konusunda 2-3 adım önde hem ana kamera üst segment hem daha iyi zoom kapasitesi var. Ekranda da yansıma önleyici var ultra serisinde. Batarya olarak pek fark olmaz aynı gibiler.

S25+ .

Geri