Öneri Samsung tab s10 fe vs Xiaomi pad 7

Reaksiyon skoru
67
Bu iki tablet arasında kaldım kesinlikle iPad düşünmüyorum Xiaomi performans ve ekran kısmından çok beni çekerken Samsung gerek yanında kalem hediyesi gerekte yazılımıyla beni çekti Xiaomi alsam yanına çakma kalem alacağım buda saçma olur daha çok not çıkarmak için almayı düşünüyorum 10.9 inç iyi midir?

Bu iki tablet arasında kaldım kesinlikle iPad düşünmüyorum Xiaomi performans ve ekran kısmından çok beni çekerken Samsung gerek yanında kalem hediyesi gerekte yazılımıyla beni çekti Xiaomi alsam yanına çakma kalem alacağım buda saçma olur daha çok not çıkarmak için almayı düşünüyorum 10.9 inç iyi midir?
iPad düşünmeme sebebiniz nedir?

bulabilirsen kalemli honor pad 10
yoksa kalem avantajından dolayı tab s10fe

Xiaomi de iyi seçenekler sunuyor neden öneri olarak kimse önermiyor

bulabilirsen kalemli honor pad 10
yoksa kalem avantajından dolayı tab s10fe
Honor pad de jiroskop yok hocam arada oyun girersem hiç zevk vermez jiroskopsuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi de iyi seçenekler sunuyor neden öneri olarak kimse önermiyor
Kalem işine kadar Xiaomi alasım vardı ama daha çok amacım not tutmak olduğu için Samsung daha cazip geldi

Hatta şuan ekranı büyük diye s10 fe plus düşünmeye başladım 13.1 inç

Son düzenleme:
Honor pad de jiroskop yok hocam arada oyun girersem hiç zevk vermez jiroskopsuz

Kalem işine kadar Xiaomi alasım vardı ama daha çok amacım not tutmak olduğu için Samsung daha cazip geldi

Hatta şuan ekranı büyük diye s10 fe plus düşünmeye başladım 13.1 inç
s10fe+ a bütçe ayıracaksan s9 daha mantıklı :D
bu böyle gider hocam en son s11u almış bulursunuz kendinizi

ben de tablet arayışındayım ipad almayı düşünüyorum ama kalemi çok ses çıkarıyormuş o korkutuyor.

stok hemen bitiyor stokta varsa honor pad v9 a bakabilirsin

S10 fe+ kafama girdi şuan 😄 ekranı falan baya büyük
ekranı büyükte yoğunluğu falan düşük bide TFT
TFT ekranlı bir tabletim var aslında erkanı fena değil
Ama işlemcisi 1-2 yıl daha zor dayanır gibime geliyor
yanda sadece yedek ekran olarak kullanıyorum,

Cevap basit sanaung eco sistem varsa s10 fe yoksa pad 7

Cevap basit sanaung eco sistem varsa s10 fe yoksa pad 7
Samsung ekosistem yok ancak not almak için Samsung daha iyidir oda arkadaşımda var gayet güzel yapay zekası falanda var kaleminde yanında veriyorlar şimdi pad 7 alsam çakma kalem iş yapar mı bilmiyorum

ekranı büyükte yoğunluğu falan düşük bide TFT
TFT ekranlı bir tabletim var aslında erkanı fena değil
Ama işlemcisi 1-2 yıl daha zor dayanır gibime geliyor
yanda sadece yedek ekran olarak kullanıyorum,
Yoğunluğu düşük derken onu pek anlayamadım hocam 10.9 inç olanı mı almalıyım aralarında da 5k fark var değer mi bilmiyorum hiç

Geri