🔥İndirim Samsung Tab S9 FE 11.600T

hocam işlem hızı falan nasıl hızlı mı tablet? işlemcisi çok iyi değil diye duydum.
Hocam kaymak gibi valla. Özellikle ödev için çoklu program kullanılması gerekiyor genelde. Tablet ekran süresinin çoğunu aynı anda 2 3 uygulama açık şekilde geçiriyor. Isındığını hissedemezsin bile pili de rahat 2 günü çıkarıyor bu kullanımla. Bu kullanım dememin sebebi daha ağır kullanıldığı için.

Daha 2 ay önce amazonda fe 10.5'a fe+ ise 13.6'ya falan satılıyordu bir anda artırdılar fiyatları. Ürün olarak güzel fakat ben alacak olmama rağmen bu fiyatları kaçırınca almadım daha

Daha 2 ay önce amazonda fe 10.5'a fe+ ise 13.6'ya falan satılıyordu bir anda artırdılar fiyatları. Ürün olarak güzel fakat ben alacak olmama rağmen bu fiyatları kaçırınca almadım daha
Ya günümüzün ekonomisinde ne alsan yanına kâr gibi geliyor artık

aslında fiyat artışı klasik işgüzarlık gibi geliyor çünkü dolar artmadı aksine az da olsa düştü. s10 serisi çıktı tabii s10 fe çıkamdığı için s9fe nin rakibi yok ama artması için bir sebep de yok birkaç aya s10fe çıkar. sabit kalması ya da ucuzlaması gerekirken artıyor fiyatlar.

Geri