Neler Yeni

Samsung Tab S9 FE Wifi Çekim Gücü

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,316
İsim
Semih Boran
@EFI Shell'in önerdiği Router'ı tercih edebilirsiniz. İki cihaz kullanmak istemiyorsanız TP-Link Archer VR300 yeterli olacaktır.
Gelmişken Wi-Fi 6 bir ürün alsa daha iyi olur çünkü destekliyor cihazı. Bu yüzden router en iyi seçim olur. Bu Wi-Fi 5 bir modem çünkü.

iamx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
iamx
@EFI Shell'in önerdiği Router'ı tercih edebilirsiniz. İki cihaz kullanmak istemiyorsanız TP-Link Archer VR300 yeterli olacaktır.
TP-Link Archer VR300 bunu araştırdım ama çekim gücü iyi değil diyorlar. İşime yaramaz diye düşünüyorum. Başka öneriniz var mıdır? Aslında bunu burada konuşmak doğru mu bilmiyorum ama sorun tablet üzerinde olduğu için konuşabiliriz diye düşünüyorum.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Gelmişken Wi-Fi 6 bir ürün alsa daha iyi olur çünkü destekliyor cihazı. Bu yüzden router en iyi seçim olur. Bu Wi-Fi 5 bir modem çünkü.

Evet, katılıyorum. Modem eski olduğundan dalgalanma sorunları da olabilir neticede. Ben bu yüzden direkt modem almıştım.

TP-Link Archer VR300 bunu araştırdım ama çekim gücü iyi değil diyorlar. İşime yaramaz diye düşünüyorum. Başka öneriniz var mıdır? Aslında bunu burada konuşmak doğru mu bilmiyorum ama sorun tablet üzerinde olduğu için konuşabiliriz diye düşünüyorum.

Çekim gücü biraz düşük sayılır. 2+1 ev için fazlasıyla yeterli ancak.

iamx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
iamx
Evet, katılıyorum. Modem eski olduğundan dalgalanma sorunları da olabilir neticede. Ben bu yüzden direkt modem almıştım.

Çekim gücü biraz düşük sayılır. 2+1 ev için fazlasıyla yeterli ancak.
Evimiz 4+1.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Anladım. Peki şuan kullandığım modem ile router uyumlu çalışır mı? Router-Modem arasındaki ilişkiyi tam bilmiyorum.

Router'ı kablo ile modeme bağlıyorsunuz. Modemin arayüzüne girip Router'ı aktif hâle getiriyorsunuz.

iamx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
iamx

iamx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
iamx
@EFI Shell ve @Furkan Karagülle. Arkadaşlar router geldi ve kurulumunu yaptım. Şuan telefon ile aynı noktadan internete bağlanıyorum ama tablet 2.4 GHz'e bağlanıyor. Yaklaşınca WIFI 6 çalışıyor. Demek ki kapsama alanı biraz düşük.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,316
İsim
Semih Boran
@EFI Shell ve @Furkan Karagülle. Arkadaşlar router geldi ve kurulumunu yaptım. Şuan telefon ile aynı noktadan internete bağlanıyorum ama tablet 2.4 GHz'e bağlanıyor. Yaklaşınca WIFI 6 çalışıyor. Demek ki kapsama alanı biraz düşük.
Bu arada WPA2/WPA3 yapmayı unutmayın 2.4 ve 5GHz'i. Ve routera gelen güncellemeleri yüklemeyi unutmayın. Anteni demek ki iyi yapılmamış olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.4 ile 5 GHz'i ayırın. Smart Connect yüzünden öyle (eğer açıksa ve ona bağlıysanız).

Son düzenleme:
Top Bottom