Samsung Tab S9 FE Wifi Çekim Gücü

@EFI Shell'in önerdiği Router'ı tercih edebilirsiniz. İki cihaz kullanmak istemiyorsanız TP-Link Archer VR300 yeterli olacaktır.
TP-Link Archer VR300 bunu araştırdım ama çekim gücü iyi değil diyorlar. İşime yaramaz diye düşünüyorum. Başka öneriniz var mıdır? Aslında bunu burada konuşmak doğru mu bilmiyorum ama sorun tablet üzerinde olduğu için konuşabiliriz diye düşünüyorum.

Gelmişken Wi-Fi 6 bir ürün alsa daha iyi olur çünkü destekliyor cihazı. Bu yüzden router en iyi seçim olur. Bu Wi-Fi 5 bir modem çünkü.

Evet, katılıyorum. Modem eski olduğundan dalgalanma sorunları da olabilir neticede. Ben bu yüzden direkt modem almıştım.

TP-Link Archer VR300 bunu araştırdım ama çekim gücü iyi değil diyorlar. İşime yaramaz diye düşünüyorum. Başka öneriniz var mıdır? Aslında bunu burada konuşmak doğru mu bilmiyorum ama sorun tablet üzerinde olduğu için konuşabiliriz diye düşünüyorum.

Çekim gücü biraz düşük sayılır. 2+1 ev için fazlasıyla yeterli ancak.

Anladım. Peki şuan kullandığım modem ile router uyumlu çalışır mı? Router-Modem arasındaki ilişkiyi tam bilmiyorum.

Router'ı kablo ile modeme bağlıyorsunuz. Modemin arayüzüne girip Router'ı aktif hâle getiriyorsunuz.

@EFI Shell ve @Furkan Karagülle. Arkadaşlar router geldi ve kurulumunu yaptım. Şuan telefon ile aynı noktadan internete bağlanıyorum ama tablet 2.4 GHz'e bağlanıyor. Yaklaşınca WIFI 6 çalışıyor. Demek ki kapsama alanı biraz düşük.
Bu arada WPA2/WPA3 yapmayı unutmayın 2.4 ve 5GHz'i. Ve routera gelen güncellemeleri yüklemeyi unutmayın. Anteni demek ki iyi yapılmamış olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@EFI Shell ve @Furkan Karagülle. Arkadaşlar router geldi ve kurulumunu yaptım. Şuan telefon ile aynı noktadan internete bağlanıyorum ama tablet 2.4 GHz'e bağlanıyor. Yaklaşınca WIFI 6 çalışıyor. Demek ki kapsama alanı biraz düşük.
2.4 ile 5 GHz'i ayırın. Smart Connect yüzünden öyle (eğer açıksa ve ona bağlıysanız).

Son düzenleme:
Geri