Neler Yeni

Yardım Samsung Tabletimi Gümlettim (!)

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Merhaba arkadaşlar.

İkinci el SM-P602 aldım. Tablet fiziksel olarak iyi durumda ancak güncel bir yazılım yüklemem lazım. Ben de XDA forumunda gezdim ve aşağıda linkini verdiğim ROM'u buldum. Cihaza TWRP kurdum ve full wipe yaptıktan sonra ROM'u kurdum. Hiçbir sorun çıkmadı hatta sonunda "Successfully installed" yazısı da geldi ancak sonrasında tablet reboot yaptı ve sonra siyah ekranda kaldı hep. Kapatıyorum, geri açılıyor siyah ekranda kalıyor. Bu ROM benim cihaza göre değil herhalde. Başka ROM'lar buldum da bu Touchwiz olduğundan ve stock ROM gibi gözüktüğünden çok hoşuma gitmişti. Bunu benim tablete uyumlu hale getirebilir miyim? Ne önerirsiniz?

Teşekkürler.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu forumda arkadaşta senle aynı sorunu yaşamış bir çok rom desteklemiyor sanırım bu romu atıp sorunu çözmüş
Hocam onu zaten biliyorum da bu ROM hiç hoşuma gitmiyor. Ben videoda gösterdiğim ROM'u yüklemek istiyorum. Sırf Spen özellikleri için aldım zaten, bu sefer 100 liralık A101 tablete dönecek cihaz.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Güncel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi her yerde aynı sürüm bir Türkiye'ye farklı sürüm. Bu yüzden ROM bulamıyorum şu tablete ya. P601 ile aynı cihaz aslında, ona uyan tüm ROM'ların buna da uyması lazım. Olmadı biz yapıcaz artık. Bu işlerde deneyimli olanlar var mı?

SM.PNG

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak bir de tüm sürümlere 5.1.1 güncellemesi gelmiş, bir tek P602'e gelmemiş. Bilerek yapılıyor sanki :(

Son düzenleme:

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Arkadaşlar bir el atın gözünüzü seveyim, bir tane dosya bulamıyorum lanetli sanki tablet :(

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Güncel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç