Samsung telefon önerecek varmı

Trendyol dan alırsam buraya gelmez diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Trendyol sürat kargo ile çalışmıyor mu
Çok uçsuz bucaksız yerdemi yaşıyorsunuz hocam bizim evde ters yerde parasını verdinmi gelir bal gibi hemen 2 güne kapında bilmiyom sürat kargo işini

Turkcell yedim ztn kazığı

Trendyol sadece Sürat kargo ile çalışmıyor mu hocam yanlış mı biliyorum
bilmiyorum ama hala neden gelemeyeceğini kavrayamadım sürat bölgenize teslim yapmıyormu?
güvenmiyosanız hepsiburadadan alın kendi kargosu ile geliyor diye biliyorum tabi yineden yanlış bilgi vermeyeyim

Çok uçsuz bucaksız yerdemi yaşıyorsunuz hocam bizim evde ters yerde parasını verdinmi gelir bal gibi hemen 2 güne kapında bilmiyom sürat kargo işini
Sürat kargo yok burda hocam

bilmiyorum ama hala neden gelemeyeceğini kavrayamadım sürat bölgenize teslim yapmıyormu?
güvenmiyosanız hepsiburadadan alın kendi kargosu ile geliyor diye biliyorum tabi yineden yanlış bilgi vermeyeyim
Yapmıyor buraya sürat kargo sadece PTT Aras birde MNG yapıyor ama mngden memnun değilim

Yapmıyor buraya sürat kargo sadece PTT Aras birde MNG yapıyor ama mngden memnun değilim
hepsi buradadan alın hepsijet getirir büyük ihtimalle

S25 edge olabilir 512gb 55e düşmüştü geçen mediamarktta 25e çözeyim dersen kendi kullandığım s24 fe modelini tavsiye ederim

trendyol kendi kargo şirketi ile getiriyormuş ürün sayfasında trendyol express ibaresi var

S25 edge olabilir 512gb 55e düşmüştü geçen mediamarktta 25e çözeyim dersen kendi kullandığım s24 fe modelini tavsiye ederim
S24 fe nasıl önerir misiniz

S25 edge olabilir 512gb 55e düşmüştü geçen mediamarktta 25e çözeyim dersen kendi kullandığım s24 fe modelini tavsiye ederiim
S25 edge beğenmedim

Öneriyorum ya bi üstteki mesajda :)
Fazla güzel yapılmış bi telefon fiyatına göre çok çok uygun samsung ayarı kaçırmış biraz tek sorun bazı modellerde sanırım aşırı ısınma sorunu oluyor benimki de onlardan biri esi samsung telefonum 30 derecede çalışırken bu telefon genelde 35 38 derecelerde çalışıyor cebimden çıkardığımda bile elime sıcak geliyor vs. Ama sorun olacak bir durum değil sadece bataryayı hızlı bitiriyor yakında servise götüreceğim samsungun yardımcı olacağını düşünüyorum ama belli de olmaz

Öneriyorum ya bi üstteki mesajda :)
Fazla güzel yapılmış bi telefon fiyatına göre çok çok uygun samsung ayarı kaçırmış biraz tek sorun bazı modellerde sanırım aşırı ısınma sorunu oluyor benimki de onlardan biri esi samsung telefonum 30 derecede çalışırken bu telefon genelde 35 38 derecelerde çalışıyor cebimden çıkardığımda bile elime sıcak geliyor vs. Ama sorun olacak bir durum değil sadece bataryayı hızlı bitiriyor yakında servise götüreceğim samsungun yardımcı olacağını düşünüyorum ama belli de olmaz
S25 de 4000 mah var ondan kafam karışık

Öneriye gerek yok adamlar Türkiyede malyetinden düşük fiyata telefon satıyorlar. 15-16 k dan pahalısını alma yarısı vergi malesef. SAmsung telefon 4 değil 12 sene kullanan biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,132
Üyeler
184,737
Son üye
Killhoray
Geri