S25 ultra mı vivox200promu

Vivo'da çok iyi telefon S25U'da. Ama farklılık için Vivo tercih ederdim. Hem önde olduğu konular var.

Kamera, batarya, hızlı şarj vs. Samsung'un tek önde olduğu nokta yazılımı gerçekten.
Şimdi yazılım da önemli ama dediğinde doğru

Hangi telefondan bahsediyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaçak yerine sıfır alsam olmazmı
Bana saçma geliyor kardeşim fahiş fiyatlar garantiden başka farkı yok zaten garantide her zaman herşeye kullanıcı hatası adı altında para istiyor 30k para cepte kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana saçma geliyor kardeşim rahiş fiyatlar garantiden başka farkı yok zaten garantide her zaman herşeye kullanıcı hatası adı altında para istiyor 30k para cepte kalıyor
Server kayıtlı olmasa ben de istemem zaten direnç felan olmaz

Bende mi 15 var ben çok menmunum fakat sen oyun da oynayacağın için söyledim çünkü ekranı bataryası küçük mi 15 ama ultrasinda daha yüksek

Bataryası uzun gitmeli oyun oynarken fazla ısınmamalı yazılımı iyi olmalı kasma donma yapmamalı 3-4 yıl dayanması lazım oyun ve günlük kullanım için kısaca tüm önerilere açığım
S25 ultra

Şimdi yazılım da önemli ama dediğinde doğru

Vivo'da da en iyi işlemci var. Yine de sorun yaşatmayacak bir şey bu. Artık Çinliler de yazılım işini çözdü. Akıyor yazılımlar.

Bende yeni Honor'a geçtim. Akıyor resmen.

İkinci el, yurt dışı alma durumun varsa bunları da öneririm elbet. Hayatımda sadece 1 kez sıfır cihaz aldım bir daha da bulaşmadım. 😂

X200 batarya ve kamera konusunda. Performans tatmin eder tabii ama s25u işlemcisi daha üst daha yeni

Bataryası uzun gitmeli oyun oynarken fazla ısınmamalı yazılımı iyi olmalı kasma donma yapmamalı 3-4 yıl dayanması lazım oyun ve günlük kullanım için kısaca tüm önerilere açığım
S25 ultra çok premium bir cihaz mikrofon hoparlör diğer Androidlerin çok çok üstünde yazılım müthiş ama animasyonlar rezalet seviyede one ui8 de animasyonlar çözülürse müthiş olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,776
Üyeler
184,220
Son üye
Wojtek01
Geri