shankar1
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,353
Bana kalsa kaçak mi15u al oyun kamera hepsi bir arada telefonS26 serisi beklenirmi
Bana kalsa kaçak mi15u al oyun kamera hepsi bir arada telefonS26 serisi beklenirmi
Şimdi yazılım da önemli ama dediğinde doğruVivo'da çok iyi telefon S25U'da. Ama farklılık için Vivo tercih ederdim. Hem önde olduğu konular var.
Kamera, batarya, hızlı şarj vs. Samsung'un tek önde olduğu nokta yazılımı gerçekten.
Hangi telefondan bahsediyorsunuzVivo bunda önde Samsung şunda önde demek yerine hepsinin önüne geç daha ucuza
Kaçak yerine sıfır alsam olmazmıVivo bunda önde Samsung şunda önde demek yerine hepsinin önüne geç daha ucuza
Bana saçma geliyor kardeşim fahiş fiyatlar garantiden başka farkı yok zaten garantide her zaman herşeye kullanıcı hatası adı altında para istiyor 30k para cepte kalıyorHangi telefondan bahsediyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaçak yerine sıfır alsam olmazmı
Server kayıtlı olmasa ben de istemem zaten direnç felan olmazBana saçma geliyor kardeşim rahiş fiyatlar garantiden başka farkı yok zaten garantide her zaman herşeye kullanıcı hatası adı altında para istiyor 30k para cepte kalıyor
S25 ultraBataryası uzun gitmeli oyun oynarken fazla ısınmamalı yazılımı iyi olmalı kasma donma yapmamalı 3-4 yıl dayanması lazım oyun ve günlük kullanım için kısaca tüm önerilere açığım
Şimdi yazılım da önemli ama dediğinde doğru
Bazı yerler takıyor takmazlarsa 200 300 tl taktırmakta fayda varBiz niye ekstra ekran takıyoz orda taksınlar işte
S25 ultra çok premium bir cihaz mikrofon hoparlör diğer Androidlerin çok çok üstünde yazılım müthiş ama animasyonlar rezalet seviyede one ui8 de animasyonlar çözülürse müthiş olurBataryası uzun gitmeli oyun oynarken fazla ısınmamalı yazılımı iyi olmalı kasma donma yapmamalı 3-4 yıl dayanması lazım oyun ve günlük kullanım için kısaca tüm önerilere açığım
Çözülür insS25 ultra çok premium bir cihaz mikrofon hoparlör diğer Androidlerin çok çok üstünde yazılım müthiş ama animasyonlar rezalet seviyede one ui8 de animasyonlar çözülürse müthiş olur