Neler Yeni

Samsung telefonum var saat almak istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
enes
sizce ne saat almam lazım a55 telefonum samsung saat almamı mantıklı yoksa baska markada iş görürmü

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Emir
Samsung daha mantikli. En fp saatleri de samsung uretiyor. Watch 4 kullaniyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

rancho47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan
Huawei gt 5 öneririm 2 hafta şarjı gidiyor

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Emir
Samsung daha mantikli. En fp saatleri de samsung uretiyor. Watch 4 kullaniyorum
Zirt.Xioami f/p kısmında en iyisi olabilir.Samsung saatler en az 2katı daha pahalı

Konu sahibi için söylüyorum saatten ne beklentide olduğun onemli.Aylardır xioami active 5 kullanıyorum.Günlük adım sayimi,uyku saatimi ve bildirim vs tarzinda seyler için kullanıyorum gayette işimi görüyor.Fakat daha fazla beklentin varsa uygulama yükleme vs beklentini karşılamaz

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Emir
Zirt.Xioami f/p kısmında en iyisi olabilir.Samsung saatler en az 2katı daha pahalı
Ne zirti kardes. Watch 4 3800tl su an. 16gb 1.5gb ram wear os var icinde bana bu fiyatta xiaomi muadili onerebilir misin ? Iki kati pahali demissin o zaman 1900tl olacak xiaomi saat hadi bana icinde wear os olan yt music yukleyebilecegim haritalar yukleyebilecegim bir saat oner o paraya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
enes

Konu sahibi için söylüyorum saatten ne beklentide olduğun onemli.Aylardır xioami active 5 kullanıyorum.Günlük adım sayimi,uyku saatimi ve bildirim vs tarzinda seyler için kullanıyorum gayette işimi görüyor.Fakat daha fazla beklentin varsa uygulama yükleme vs beklentini karşılamaz
yazdıgınız seyler icin tesekür ederim arkadaslar benim kullanım amacım görüntüsü güzel olsun cöp gibi kaba durmasın mesaj okunsun sarkı dinlerken ordan biseyler yapabılıyım whatsap falan mesajlara bakıp cevap verilsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
enes
Ne zirti kardes. Watch 4 3800tl su an. 16gb 1.5gb ram wear os var icinde bana bu fiyatta xiaomi muadili onerebilir misin ? Iki kati pahali demissin o zaman 1900tl olacak xiaomi saat hadi bana icinde wear os olan yt music yukleyebilecegim haritalar yukleyebilecegim bir saat oner o paraya.
watch 4 neder 4k reisim

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Emir
yazdıgınız seyler icin tesekür ederim arkadaslar benim kullanım amacım görüntüsü güzel olsun cöp gibi kaba durmasın mesaj okunsun sarkı dinlerken ordan biseyler yapabılıyım whatsap falan mesajlara bakıp cevap verilsin
agzi olan yaziyo kardesim fiyatina bak. O fiyattaki muadillere bak. Ne demek istedigimi anlarsin. Tek sorunun sarj olur ki watch 4 bildigin kucuk telefon. Midas yukledim instagram yukledim watch 4 e

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
enes
agzi olan yaziyo kardesim fiyatina bak. O fiyattaki muadillere bak. Ne demek istedigimi anlarsin. Tek sorunun sarj olur ki watch 4 bildigin kucuk telefon. Midas yukledim instagram yukledim watch 4 e
bukadar sinire gerek yok canım benim herkes fikrini söyleyesin ne olucak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,409
Üyeler
172,666
Son üye
VegaV6
Top Bottom