Neler Yeni

Yardım Samsung vs iphone sizce hangisi

Fiyatından dolayı ben iPhone'u hiç tavsiye etmiyorum. Net Samsung

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Beyler ben samsungcuyum açık konuşmak gerekirse abimde iphone 11 var alma dedim dinlemedi aldı şuan kullanıyor öve öve bitiremiyor prizin yanından ayrılamıyor garibim bide benmi fazla iphone düşmanıyım yoksa gerçekten kaliteli markamı iphone yani ben şuan milyoner olsam yinede iphone almam diyorum o derece sevmiyorum güncellemeleri hemen kesiyor kullanıcı dostu değil ayriyeten şarj tutmuyor tek bi övünülecek şeyi kamera oda olsun bi zahmet o kadar para veriyor millet kısacası benmi fazla ön yargılıyım yoksa harbiden ben gibi düşünen varmı
kullanıma göre değişir ben samsungcuyum fakat eski iphonelardaki kalite çok üst düzeydi 2023 te iphone 5s le dls23 bs gibi oyunlar test ettim 60fps oynuyordu fakat yeni iphonelar sadece amiral gemisi

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Furkan Enes Kaplan
Artık iphone sadece adını satıyor, hiçbir yeniliği yakalayamıyor hatta yapay zeka entegresinin süresini bile uzattı youtube kanalındaki yapay zeka videolarını falan kaldırdı, android tarafı artık çok daha güçlü ve stabil, tartışmasız samsung iphone dan daha iyi

Son düzenleme:

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,297
İsim
kilan embappe
İkisi de zamanla kalitelerinden ödün vermiş boş markalar bana göre. Google Pixel aktif olarak kullanıcı deneyiminde en mutlu edecek cihaz. Honor'u da aktif beğeniyorum.

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
XXXX
Beyler ben samsungcuyum açık konuşmak gerekirse abimde iphone 11 var alma dedim dinlemedi aldı şuan kullanıyor öve öve bitiremiyor prizin yanından ayrılamıyor garibim bide benmi fazla iphone düşmanıyım yoksa gerçekten kaliteli markamı iphone yani ben şuan milyoner olsam yinede iphone almam diyorum o derece sevmiyorum güncellemeleri hemen kesiyor kullanıcı dostu değil ayriyeten şarj tutmuyor tek bi övünülecek şeyi kamera oda olsun bi zahmet o kadar para veriyor millet kısacası benmi fazla ön yargılıyım yoksa harbiden ben gibi düşünen varmı
samsung f/p iphone değer kaybetmez ve aura sı var başka bir şeyi yok ama samsung satarken değer kaybeder

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ustam
samsung f/p iphone değer kaybetmez ve aura sı var başka bir şeyi yok ama samsung satarken değer kaybeder
Reis aurası var derken valla aura yokta bizim koyun milletimiz alıyor o yüzden aura kazandırıyor markaya ya geçen önüme çıktı bir video kız kardeşine abisi iphone 11 almış toprak evde yaşıyor iphone iphone diye zıplıyor Allah akıl fikir versin dedim 😂 evde yemek yok iphone var ama yeminle abimle hergün dalga geçiyorum masaüstü pc gibi priz yanından ayrılamıyor hala daha iphone diyor 😂

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
XXXX
Reis aurası var derken valla aura yokta bizim koyun milletimiz alıyor o yüzden aura kazandırıyor markaya ya geçen önüme çıktı bir video kız kardeşine abisi iphone 11 almış toprak evde yaşıyor iphone iphone diye zıplıyor Allah akıl fikir versin dedim 😂 evde yemek yok iphone var ama yeminle abimle hergün dalga geçiyorum masaüstü pc gibi priz yanından ayrılamıyor hala daha iphone diyor 😂
yapacak bişey yok adı çıktı bi kere

ensareiz

80+ Silver
Kamerası iyi olsa Samsung kullanırım maalesef çamur gibi iphonenin yanında

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Emir
1-apple optimizasyon konusunda iyi iş çıkarıyor.
2-apple cihazlar hava atmak için kullanılıyor.
bu iki sebep dışında bu arada ilk sebebi de samsung uzun zaman önce çözdü apple almak için başka hiçbir sebep olamaz.
kamera diyen olabilir kamera konusunda da kimi apple ın kimi samsungun kamerasını renk tonlamasını daha çok seviyor. kamerada ai konusunda apple samsungun yanına bile yaklaşamıyor bu bir gerçek. ama kameradaki renk konusu şahsi bir şey olduğu için eklemiyorum. apple fiyatına göre çok pahalı fp cihaz değil. samsung da kullandım ip de kullandım. samsung daha özelleştirilebilir ve daha özgür bir deneyim sunuyor. parası olan adam gider iki cihazı da alır keyfine bakar şu mantığı anlamıyorum ben yok ben samsungcuyum yok ben apple cıyım ne alakası var hacım. parayı basan alır cihazı ülkemizde her markaya olaya karşı taraf tutma eğilimi var nedense herkes kendi kullandığından alsın istiyor... şu an kullandığım cihaz 2019 çıkışlı yd rootlanmış note 10 plus 12gb ram 256 rom ve iyi bir işlemci ile daha uzun yıllar kullanılacak gibi duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,494
Üyeler
172,684
Son üye
bombombini gusini
Top Bottom