Mantıklı Kanks Aferim
80+ Gold
Fiyatından dolayı ben iPhone'u hiç tavsiye etmiyorum. Net Samsung
kullanıma göre değişir ben samsungcuyum fakat eski iphonelardaki kalite çok üst düzeydi 2023 te iphone 5s le dls23 bs gibi oyunlar test ettim 60fps oynuyordu fakat yeni iphonelar sadece amiral gemisiBeyler ben samsungcuyum açık konuşmak gerekirse abimde iphone 11 var alma dedim dinlemedi aldı şuan kullanıyor öve öve bitiremiyor prizin yanından ayrılamıyor garibim bide benmi fazla iphone düşmanıyım yoksa gerçekten kaliteli markamı iphone yani ben şuan milyoner olsam yinede iphone almam diyorum o derece sevmiyorum güncellemeleri hemen kesiyor kullanıcı dostu değil ayriyeten şarj tutmuyor tek bi övünülecek şeyi kamera oda olsun bi zahmet o kadar para veriyor millet kısacası benmi fazla ön yargılıyım yoksa harbiden ben gibi düşünen varmı
samsung f/p iphone değer kaybetmez ve aura sı var başka bir şeyi yok ama samsung satarken değer kaybederBeyler ben samsungcuyum açık konuşmak gerekirse abimde iphone 11 var alma dedim dinlemedi aldı şuan kullanıyor öve öve bitiremiyor prizin yanından ayrılamıyor garibim bide benmi fazla iphone düşmanıyım yoksa gerçekten kaliteli markamı iphone yani ben şuan milyoner olsam yinede iphone almam diyorum o derece sevmiyorum güncellemeleri hemen kesiyor kullanıcı dostu değil ayriyeten şarj tutmuyor tek bi övünülecek şeyi kamera oda olsun bi zahmet o kadar para veriyor millet kısacası benmi fazla ön yargılıyım yoksa harbiden ben gibi düşünen varmı
Reis aurası var derken valla aura yokta bizim koyun milletimiz alıyor o yüzden aura kazandırıyor markaya ya geçen önüme çıktı bir video kız kardeşine abisi iphone 11 almış toprak evde yaşıyor iphone iphone diye zıplıyor Allah akıl fikir versin dedimsamsung f/p iphone değer kaybetmez ve aura sı var başka bir şeyi yok ama samsung satarken değer kaybeder
yapacak bişey yok adı çıktı bi kereReis aurası var derken valla aura yokta bizim koyun milletimiz alıyor o yüzden aura kazandırıyor markaya ya geçen önüme çıktı bir video kız kardeşine abisi iphone 11 almış toprak evde yaşıyor iphone iphone diye zıplıyor Allah akıl fikir versin dedimevde yemek yok iphone var ama yeminle abimle hergün dalga geçiyorum masaüstü pc gibi priz yanından ayrılamıyor hala daha iphone diyor
![]()
Kamerası iyi olsa Samsung kullanırım maalesef çamur gibi iphonenin yanındaBeyler ben samsungcuyum açık konuşmak gerekirse abimde iphone 11 var alma dedim dinlemedi aldı şuan kullanıyor öve öve bitiremiyor prizin yanından ayrılamıyor garibim bide benmi fazla iphone düşmanıyım yoksa gerçekten kaliteli markamı iphone yani ben şuan milyoner olsam yinede iphone almam diyorum o derece sevmiyorum güncellemeleri hemen kesiyor kullanıcı dostu değil ayriyeten şarj tutmuyor tek bi övünülecek şeyi kamera oda olsun bi zahmet o kadar para veriyor millet kısacası benmi fazla ön yargılıyım yoksa harbiden ben gibi düşünen varmı
Kral orası öyle ama samsungun üst modelleri kamera olarakta efsane s24 ultra meselaKamerası iyi olsa Samsung kullanırım maalesef çamur gibi iphonenin yanında
kötü reis 2 kere aldım sattım kapalı alanda ışığın az olduğu yerlerde en kötü iphoneden bile kötüKral orası öyle ama samsungun üst modelleri kamera olarakta efsane s24 ultra mesela