Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung Watch 6 Classic 🔥4.934 TL (Dip Fiyat)

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
burak
Evet hocam etiket için teşekkür ederim derste gördüm yazamamıştım.
İlk akıllı saatim olcağı için bu kadar para vermeye gerek var mı bilemedim ben o yüzden ve şarj süresi mevzuundan ötürü samsungdan vazgeçmiştim. Daha orta yollu 2klık bir saat mi alsam diye düşünüyorum, beğenir ve sık kullanırsam daha iyisini sonra alırım. Siz ne düşünüyorsunuz
ben yenilerde galaxy fit 3 almıştım o yüzden almadım bilsem onu almaz bunu alırdım

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,257
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
şarjı uzun gitmez max 3 gün
Hocam 3 falan iyi, bir günü zor çıkarıyor diyen var. 1.5 gün gitse de sıkıntı mesela günün ortasında ben dışardayken bitsin istemem :D 2 gün rahat gider diyebilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben yenilerde galaxy fit 3 almıştım o yüzden almadım bilsem onu almaz bunu alırdım
Huawei ve xiaominin de fena olmayan saatleri var gibi, kararsız kaldım açıkçası. Fiyatları da uygun.
Mesaj okuma ve gönderme, telefonla konuşma olsun kafi bana

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
burak
Hocam 3 falan iyi, bir günü zor çıkarıyor diyen var. 1.5 gün gitse de sıkıntı mesela günün ortasında ben dışardayken bitsin istemem :D 2 gün rahat gider diyebilir misiniz

Huawei ve xiaominin de fena olmayan saatleri var gibi, kararsız kaldım açıkçası. Fiyatları da uygun.
Mesaj okuma ve gönderme, telefonla konuşma olsun kafi bana
bence telefonun markası ne ise o markanın saati alınmalı en efektif o şekilde kullanılıyor hocam

HeiseN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Hasan
ürün 2. el sanırım alan arkadaşların bilgisi olsun
1732610460123.png

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,257
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
bence telefonun markası ne ise o markanın saati alınmalı en efektif o şekilde kullanılıyor hocam
Samsung, appl3 almadıktan sonra uyumluk bi sorun olmaz herhalde ya :)

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
Şarj durumu nedir? İlk defa akıllı saat alcak biri için lüks gibi geldi bana, 2 3lük bir şey alıp beğenir ve sık kullanırsam sonradan upgrade etmek daha mantıklı gibi. Siz neler düşünüyorsunuz
hocam tek sıkıntısı şarj diyebilirim. Max 2 gün çıkartıyor ama şarja takıp çıkarmaya üşenmiyorsanız hiçbir sorun teşkil etmez zaten max 2 saatte şarj oluyor.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,315
İsim
Berk
Şarj durumu nedir? İlk defa akıllı saat alcak biri için lüks gibi geldi bana, 2 3lük bir şey alıp beğenir ve sık kullanırsam sonradan upgrade etmek daha mantıklı gibi. Siz neler düşünüyorsunuz
2.5 gün gidiyor aod kapalı ve gün boyu nabız kapalı sekilde.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
Başka bir konuda da söylemiştim. Eğer benim gibi sabah çıkarken saati takıp eve geldiğinizde kolunuzdan çıkarıyorsanız ve 2 gün gidiyor. Ama sürekli takıyorsanız bir gün gider her gece şarja takmanız gerekir. Ben memnunum şuana kadar şarjı sorun çıkarmadı. Şarj etmeyi unuttuysam güç tasarrufu moduna alıyorum yine bir şekilde yetiyor.

2.5 gün gidiyor aod kapalı ve gün boyu nabız kapalı sekilde.
Öyle kullancağıma normal kullanırım daha iyi. Normal kullanımda zaten rahat 1.5gün gidiyor bendeki. Ekran nabız her şey açık. Aod kapattığında bileklik gibi oluyor zaten bi anlamı kalmıyor akıllı saat olmasının.

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Cem
Iphone kullananlar gaza gelip almasın

Top Bottom