şarjı uzun gitmez max 3 günŞarj durumu nedir? İlk defa akıllı saat alcak biri için lüks gibi geldi bana, 2 3lük bir şey alıp beğenir ve sık kullanırsam sonradan upgrade etmek daha mantıklı gibi. Siz neler düşünüyorsunuz
şarjı uzun gitmez max 3 günŞarj durumu nedir? İlk defa akıllı saat alcak biri için lüks gibi geldi bana, 2 3lük bir şey alıp beğenir ve sık kullanırsam sonradan upgrade etmek daha mantıklı gibi. Siz neler düşünüyorsunuz
ben yenilerde galaxy fit 3 almıştım o yüzden almadım bilsem onu almaz bunu alırdımEvet hocam etiket için teşekkür ederim derste gördüm yazamamıştım.
İlk akıllı saatim olcağı için bu kadar para vermeye gerek var mı bilemedim ben o yüzden ve şarj süresi mevzuundan ötürü samsungdan vazgeçmiştim. Daha orta yollu 2klık bir saat mi alsam diye düşünüyorum, beğenir ve sık kullanırsam daha iyisini sonra alırım. Siz ne düşünüyorsunuz
Hocam 3 falan iyi, bir günü zor çıkarıyor diyen var. 1.5 gün gitse de sıkıntı mesela günün ortasında ben dışardayken bitsin istemem 2 gün rahat gider diyebilir misinizşarjı uzun gitmez max 3 gün
Huawei ve xiaominin de fena olmayan saatleri var gibi, kararsız kaldım açıkçası. Fiyatları da uygun.ben yenilerde galaxy fit 3 almıştım o yüzden almadım bilsem onu almaz bunu alırdım
bence telefonun markası ne ise o markanın saati alınmalı en efektif o şekilde kullanılıyor hocamHocam 3 falan iyi, bir günü zor çıkarıyor diyen var. 1.5 gün gitse de sıkıntı mesela günün ortasında ben dışardayken bitsin istemem 2 gün rahat gider diyebilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Huawei ve xiaominin de fena olmayan saatleri var gibi, kararsız kaldım açıkçası. Fiyatları da uygun.
Mesaj okuma ve gönderme, telefonla konuşma olsun kafi bana
değil o başkaürün 2. el sanırım alan arkadaşların bilgisi olsun
Alıntıyı görüntüle
Samsung, appl3 almadıktan sonra uyumluk bi sorun olmaz herhalde yabence telefonun markası ne ise o markanın saati alınmalı en efektif o şekilde kullanılıyor hocam
Atılan link şu an bu şekilde hocamdeğil o başka
hocam tek sıkıntısı şarj diyebilirim. Max 2 gün çıkartıyor ama şarja takıp çıkarmaya üşenmiyorsanız hiçbir sorun teşkil etmez zaten max 2 saatte şarj oluyor.Şarj durumu nedir? İlk defa akıllı saat alcak biri için lüks gibi geldi bana, 2 3lük bir şey alıp beğenir ve sık kullanırsam sonradan upgrade etmek daha mantıklı gibi. Siz neler düşünüyorsunuz
2.5 gün gidiyor aod kapalı ve gün boyu nabız kapalı sekilde.Şarj durumu nedir? İlk defa akıllı saat alcak biri için lüks gibi geldi bana, 2 3lük bir şey alıp beğenir ve sık kullanırsam sonradan upgrade etmek daha mantıklı gibi. Siz neler düşünüyorsunuz
Başka bir konuda da söylemiştim. Eğer benim gibi sabah çıkarken saati takıp eve geldiğinizde kolunuzdan çıkarıyorsanız ve 2 gün gidiyor. Ama sürekli takıyorsanız bir gün gider her gece şarja takmanız gerekir. Ben memnunum şuana kadar şarjı sorun çıkarmadı. Şarj etmeyi unuttuysam güç tasarrufu moduna alıyorum yine bir şekilde yetiyor.Şarj durumu nedir? İlk defa akıllı saat alcak biri için lüks gibi geldi bana, 2 3lük bir şey alıp beğenir ve sık kullanırsam sonradan upgrade etmek daha mantıklı gibi. Siz neler düşünüyorsunuz
Öyle kullancağıma normal kullanırım daha iyi. Normal kullanımda zaten rahat 1.5gün gidiyor bendeki. Ekran nabız her şey açık. Aod kapattığında bileklik gibi oluyor zaten bi anlamı kalmıyor akıllı saat olmasının.2.5 gün gidiyor aod kapalı ve gün boyu nabız kapalı sekilde.
Yok hocam sıfırı bu fiyattı indirim bitti o ikinci el ayrıürün 2. el sanırım alan arkadaşların bilgisi olsun
Alıntıyı görüntüle