Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung Watch 6 Classic 🔥4.934 TL (Dip Fiyat)

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
Başka bir konuda da söylemiştim. Eğer benim gibi sabah çıkarken saati takıp eve geldiğinizde kolunuzdan çıkarıyorsanız ve 2 gün gidiyor. Ama sürekli takıyorsanız bir gün gider her gece şarja takmanız gerekir. Ben memnunum şuana kadar şarjı sorun çıkarmadı. Şarj etmeyi unuttuysam güç tasarrufu moduna alıyorum yine bir şekilde yetiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle kullancağıma normal kullanırım daha iyi. Normal kullanımda zaten rahat 1.5gün gidiyor bendeki. Ekran nabız her şey açık. Aod kapattığında bileklik gibi oluyor zaten bi anlamı kalmıyor akıllı saat olmasının.
katılıyorum, ben evde kullanmıyorum 2 gün çıkarıyor.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,315
İsim
Berk
Başka bir konuda da söylemiştim. Eğer benim gibi sabah çıkarken saati takıp eve geldiğinizde kolunuzdan çıkarıyorsanız ve 2 gün gidiyor. Ama sürekli takıyorsanız bir gün gider her gece şarja takmanız gerekir. Ben memnunum şuana kadar şarjı sorun çıkarmadı. Şarj etmeyi unuttuysam güç tasarrufu moduna alıyorum yine bir şekilde yetiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle kullancağıma normal kullanırım daha iyi. Normal kullanımda zaten rahat 1.5gün gidiyor bendeki. Ekran nabız her şey açık. Aod kapattığında bileklik gibi oluyor zaten bi anlamı kalmıyor akıllı saat olmasının.
ya tercih meselesi tabi het sey kullanımdayken 1gün rahat cıkarır. zıry pırt şarj ugrasmamak için bir de kullanmadıgın zaman ekranın kapalı kalması sanki cihazı kısıtlama gibi algılanıyo ama bence tam tersi bir havası var ve daha mantıklı bir kullanım. (batarya sürekli kullanımda olmaz, şarj döngüsü biraz daha uzun olur, ekran daha uzun ömürlü olur, boşa enerji sarfiyayı olmaz gibi) tabi bunlar herkese göre tercih meselesi

nextman--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ali metehan izci
İphone kullananlar kesinlikle almasın.Android kullanırken mart ayında almıştım,saat fazlasıyla iyi ve kullanışlı.Fiyatını kesinlikle hak ediyor ama 2 ay sonra tekrar Apple tarafına dönünce saatin hiç bir işlevi kalmadı.

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
ya tercih meselesi tabi het sey kullanımdayken 1gün rahat cıkarır. zıry pırt şarj ugrasmamak için bir de kullanmadıgın zaman ekranın kapalı kalması sanki cihazı kısıtlama gibi algılanıyo ama bence tam tersi bir havası var ve daha mantıklı bir kullanım.
Bu temayı tavsiye ederim ekran kapalıyken bu şekli alıyor neredeyse tamamen siyah olduğu için minimum şarj tüketiyor.

Ekler

• 20241126_120137.jpg
    20241126_120137.jpg
    1.5 MB · Hit: 39

Nooname

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Noo Name
Ürün Amazon'un yeni hizmeti depo seçeneğinde 4934 TL. Yani iade edilen ürün, kutusu hasar almış veya teşhir olma ihtimali var. Bunu bilerek alın. Ve halen 1 adet stok var.

Ekran Alıntısı.PNG

Top Bottom