Baran_Baaran
80+
- Reaksiyon skoru
- 332
Soruna bir daha bak o zaman. Ve verdiğim cevaba. Boşu boşuna yazma karşı argümanın yoksa.Ben soru sordum. Kendi kendine triplere girmeyin.
Soruna bir daha bak o zaman. Ve verdiğim cevaba. Boşu boşuna yazma karşı argümanın yoksa.Ben soru sordum. Kendi kendine triplere girmeyin.
Bir tek siz biliyorsunuz diye agresifleşiyorsunuz, gerek yok. Normal insan gibi anlatabilirsin.Soruna bir daha bak o zaman. Ve verdiğim cevaba. Boşu boşuna yazma karşı argümanın yoksa.
Evet, Ona gerek olmayabilirdi. Normalde sert bir biçimde yazmam. Ama olmayan darboğaz için kesin yargı olarak insanlara yeni fatura çıkarılmasına biraz sinirlendim ben. Bir de, günlük hayatta yaşadığımız olaylar yazım stilimizi bir şekilde etkiliyor, oradan biraz etkilenmiş olabilirim. Sözümü geri alıyorum o zaman.Bir tek siz biliyorsunuz diye agresifleşiyorsunuz, gerek yok.
Yok hocam, ben düz hesap gittim ve öğrenmek istedim. Biraz kaba oldu sorum. Gerçekten bilmiyordum, ancak 3060Ti gücünde olduğu için darboğaz olabilir sandım.Evet, Ona gerek olmayabilirdi. Normalde sert bir biçimde yazmam. Ama olmayan darboğaz için kesin yargı olarak insanlara yeni fatura çıkarılmasına biraz sinirlendim ben. Bir de, günlük hayatta yaşadığımız olaylar yazım stilimizi bir şekilde etkiliyor, oradan biraz etkilenmiş olabilirim. Sözümü geri alıyorum o zaman.![]()