Bruh moment öyle bir andır ki...Mizah şelalesinden akıtılan suyun damıtılması sonucu zem zem suyu ile birleştirilip bulutlardan aşağıya akıtılıp mizah mağarasından kayıkla geçip damıtılıp şef mizahi ungada bunga’ya tekneyle götürülmesiyle ve onun kutsal suyuyla birleştirilmesiyle elde edilen suyun hint müzikleri eşliğiyle kutsanması ve büyülenmesiyle çori çori büyüsünün oluşmasının birinci aşamasındaki umpa lumpaların çikolata kanyonundan akıtıp devlerin ayak tırnaklarında kalmış hacı şakir suyunun çölde ayin ile damıtılıp içilmesiyle beraber çıkan dinazor fosillerinin içinde ısıtılıp katı hale geldikten sonra şef kikiri kukuronun onu büyüleriyle gaz haline getirdikten sonra tekrardan paranormal büyüler ile kutsanıp sabununun yapılmasıyla yıkanıp akan suları arıtmadan geçirilmesiye tekrardan kutsanıp içilmesiye oluşan çok güzel bir mizahi espiriydi sizi tebrik ederim bu mizahın var olması için nice umpa lumpa öldü nice unga bunga öldü nice dağ gibi devler öldü sizi tebrik ederim gözümden mizah suyu aktı.
Forumda yaptığım en riskli şey olabilir.
Ban yemez.Bruh moment öyle bir andır ki...
Mizah üzerinden yaptığın mizah yüzünden ban yersin
Hayatımda gördüğüm en boş yapan insansınızMizah şelalesinden akıtılan suyun damıtılması sonucu zem zem suyu ile birleştirilip bulutlardan aşağıya akıtılıp mizah mağarasından kayıkla geçip damıtılıp şef mizahi ungada bunga’ya tekneyle götürülmesiyle ve onun kutsal suyuyla birleştirilmesiyle elde edilen suyun hint müzikleri eşliğiyle kutsanması ve büyülenmesiyle çori çori büyüsünün oluşmasının birinci aşamasındaki umpa lumpaların çikolata kanyonundan akıtıp devlerin ayak tırnaklarında kalmış hacı şakir suyunun çölde ayin ile damıtılıp içilmesiyle beraber çıkan dinazor fosillerinin içinde ısıtılıp katı hale geldikten sonra şef kikiri kukuronun onu büyüleriyle gaz haline getirdikten sonra tekrardan paranormal büyüler ile kutsanıp sabununun yapılmasıyla yıkanıp akan suları arıtmadan geçirilmesiye tekrardan kutsanıp içilmesiye oluşan çok güzel bir mizahi espiriydi sizi tebrik ederim bu mizahın var olması için nice umpa lumpa öldü nice unga bunga öldü nice dağ gibi devler öldü sizi tebrik ederim gözümden mizah suyu aktı.
Forumda yaptığım en riskli şey olabilir.
Bu özellikte hocambu fiyata alacağın en sorunlu laptop
Keşke (!) koysaydım bunun bedeli olarak senden bir ısırık alacağım.Ban yemez.
Bruh moment öyle bir andır ki...
Mizah üzerinden yaptığın mizah yüzünden ban yersin
Arkadaşlar saniyede 2.4GB okuması ve 1.7GB yazmasıyla benim de sistemimde kullandığım Sandisk Ultra M2 SSD ne zaman kronik sorunlu olur? halen daha kronik sorunlu yorumları gelmedi ben de sabırsızlıkla bekliyorum lütfen kararlaştırıp kronik sorunlu olduğunda haber verin.
Alıntıyı görüntüle
aRaŞtıRmaYa nE gErEk vAr kRdşİM sAnDiSk sEsEsDi sOruNlUÇamur atmak milletimizin en sevdiği özellik, araştırmak mı?
Asla! O da ne?