Neler Yeni

Sanırım corona oldum :(

En İyi Cevap
7
Aga doktora test olmaya gitsen
Dosutm git PCR testi yaptır.

Şahsen 4 gün önce yaptırdım ve pozitifim. Ama hiçbirşeyim yok. Halsizlik vb. yok. Sadece koku alamıyorum ve bazen öksürüyorum.

Benden sonra bi arkadaşta daha pozitif çıktığı için sınıfı karantinaya aldılar. Yan sınıfta da aynı şekil oldu.
Doktor aradı bugün, eğer ateş falan çıkarsa test yaptırın dedi. Şuan daha iyiyim ancak artarsa yaptıracağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam skaldkakdksk tanıdıklar oldu full bionteck baya da geçirdiler bulaştırdılar a haber falan mı izliyorsun hocam
Sana %100 bulaştırmayacak mı dedim ben.Bulaştırma oranını azaltıyor fakat diğer kişi virüse fazla maruz kalırsa kapabilir.2 aşılı da ise bu oran daha da düşük.1 tam aşılıdan yaklaşık %70-80'e kadar bulaştırmayı engelliyor diğer kişi ise virüsü kapmada %96'ya kadar korunuyor virüsün bulaşma riskide baya azalıyor.Gidip tüm dünyada ki resmi kaynaklara bakabilirsin.

Sana %100 virüse karşı koruma ve %100 bulaştırmama oranı var demiyorlar.Karşıda ki kişi fazlasıyla maruz kalırsa kapar virüsü tabii ki ama aldığı virüsün etkisi pek olmaz virüsü aldığı kişi aşılı olduğundan dolayı.
Lütfen tartışmayalım. :(

PixDraw

80+ Bronze
Aşırı şekilde dikkat ettim maskeyi bile hiç çıkarmadım, yemekhaneye,kantine gitmedim evden yemek getirdim. Ama oldu işte :(
Evdekiler aşılı teşekkürler geçmiş olsun dilekleri için.
Evden normalde çıkan biri değilimdir girdiğim gezdiğim ortamlar bile sabit epey dikkat ederim fakat bende geçirdim :/ inşAllah pozitif çıkmaz çıksa dahi hafif şekilde atlatırsın. Geçmiş olsun

Son düzenleme:
En İyi Cevap
1
Geçmiş olsun hocam. Tez zamanda iyileşmeniz dileğiyle

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Arkadaşlar 9. sınıfım bizim sınıfta dün 2 kişi corona oldu (test pozitif) sınıf karantinaya alındı. Dün eve geldim bir şeyim yoktu ancak bugün öksürük,baş ağrısı, iştahsızlık başladı maalesef. Evde yaşlılarda var bakalım ne olacak... Bu zamanda okulları açan kişinin Allah cezasını versin inşallah bi olmayan eğitim için hayatımız tehlikeye giriyor :( İçimi dökmek için konu açıyorum. 14 gün evdeyim ama ondan sonrada gitmeyi düşünmüyorum okula.
geçmiş olsun

İsimyok08

80+ Bronze
Doktor aradı bugün, eğer ateş falan çıkarsa test yaptırın dedi. Şuan daha iyiyim ancak artarsa yaptıracağım.

Lütfen tartışmayalım. :(
Öksürük veya burun tıkanıklığı varsa yaptırmanı öneririm.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Dili sürçmüş herhalde tam tersi en tehlikeli yer okullar. Neden mi?
Maske takan yok.
Kurallara uyan yok
Kantinde, teneffüste herkes birbirinin içinde resmen.
2 li sıralarda her kes yan yana oturuyor.
Bu kadar yeterli mi?
Burada MEB'in ne suçu var.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Tayfun Yılmaz
Güncelleme: Sınıfımda corona olan kişi sayısı 5'e yükseldi :(

Öksürük çok çok az. Baş ağrısı var. Burun tıkanıklığı yok gibi şuan.
Belirti veriyorsun bence arayıp bahset gelip test yapsınlar.Geçmiş olsun tekrardan.Acılı Şalgam iç bağışıklığını yükseltir.

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Hocam geçmiş olsun, şu saatten sonra evdekilerle irtibatı kesmen gerek sana bir şey olmaz ama yaşlılar varsa sıkıntıya düşürebilir.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,110
İsim
.
Arkadaşlar 9. sınıfım bizim sınıfta dün 2 kişi corona oldu (test pozitif) sınıf karantinaya alındı. Dün eve geldim bir şeyim yoktu ancak bugün öksürük,baş ağrısı, iştahsızlık başladı maalesef. Evde yaşlılarda var bakalım ne olacak... Bu zamanda okulları açan kişinin Allah cezasını versin inşallah bi olmayan eğitim için hayatımız tehlikeye giriyor :( İçimi dökmek için konu açıyorum. 14 gün evdeyim ama ondan sonrada gitmeyi düşünmüyorum okula.
Bizim okuldada çıktı bakalım inş fazla yayılmamıştır

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ege
Bizim sınıfta 6 kişi pozitif bizde karantinaya girdik.

En İyi Cevap
7
Şuan aşırı kötü oldum. Zar zor yazıyorum şuan ateş çıktı baş arısı arttı. İlaç aldım test yaptıracağım. Tekrardan geçmiş olsun diyenlere çok çok teşekkür ediyorum.🙏

Top Bottom