Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga doktora test olmaya gitsen
Doktor aradı bugün, eğer ateş falan çıkarsa test yaptırın dedi. Şuan daha iyiyim ancak artarsa yaptıracağım.Dosutm git PCR testi yaptır.
Şahsen 4 gün önce yaptırdım ve pozitifim. Ama hiçbirşeyim yok. Halsizlik vb. yok. Sadece koku alamıyorum ve bazen öksürüyorum.
Benden sonra bi arkadaşta daha pozitif çıktığı için sınıfı karantinaya aldılar. Yan sınıfta da aynı şekil oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam skaldkakdksk tanıdıklar oldu full bionteck baya da geçirdiler bulaştırdılar a haber falan mı izliyorsun hocam
Lütfen tartışmayalım.Sana %100 bulaştırmayacak mı dedim ben.Bulaştırma oranını azaltıyor fakat diğer kişi virüse fazla maruz kalırsa kapabilir.2 aşılı da ise bu oran daha da düşük.1 tam aşılıdan yaklaşık %70-80'e kadar bulaştırmayı engelliyor diğer kişi ise virüsü kapmada %96'ya kadar korunuyor virüsün bulaşma riskide baya azalıyor.Gidip tüm dünyada ki resmi kaynaklara bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana %100 virüse karşı koruma ve %100 bulaştırmama oranı var demiyorlar.Karşıda ki kişi fazlasıyla maruz kalırsa kapar virüsü tabii ki ama aldığı virüsün etkisi pek olmaz virüsü aldığı kişi aşılı olduğundan dolayı.