Neler Yeni

Sanırım corona oldum :(

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kusura bakma ama kendin de zamanında buna benzer şeyleri profilinizde söyleyin diyordun.
Kısaca profilinde yazabilirdin.

En İyi Cevap
7
Kusura bakma ama kendin de zamanında buna benzer şeyleri profilinizde söyleyin diyordun.
Kısaca profilinde yazabilirdin.
Profilime yazmamamın sebebi profil kapalı. Açınca bazı kişiler tarafından kirleniyor. Keşke bi geçmiş olsun yazsaydınız...

FB RevoltHyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Şahin Bora Kış
Arkadaşlar 9. sınıfım bizim sınıfta dün 2 kişi corona oldu (test pozitif) sınıf karantinaya alındı. Dün eve geldim bir şeyim yoktu ancak bugün öksürük,baş ağrısı, iştahsızlık başladı maalesef. Evde yaşlılarda var bakalım ne olacak... Bu zamanda okulları açan kişinin Allah cezasını versin inşallah bi olmayan eğitim için hayatımız tehlikeye giriyor :( İçimi dökmek için konu açıyorum. 14 gün evdeyim ama ondan sonrada gitmeyi düşünmüyorum okula.
geçmiş olsun kral

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar 9. sınıfım bizim sınıfta dün 2 kişi corona oldu (test pozitif) sınıf karantinaya alındı. Dün eve geldim bir şeyim yoktu ancak bugün öksürük,baş ağrısı, iştahsızlık başladı maalesef. Evde yaşlılarda var bakalım ne olacak... Bu zamanda okulları açan kişinin Allah cezasını versin inşallah bi olmayan eğitim için hayatımız tehlikeye giriyor :( İçimi dökmek için konu açıyorum. 14 gün evdeyim ama ondan sonrada gitmeyi düşünmüyorum okula.
Aşı ol o zaman harley ablam aşı oldu %2000 KORUMASI VAR MESELA SUÇ SİZİN AŞI OLMADINIZ
Ne bela okuyon aşı ol.(!)

Top Bottom