12123124adasd
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
bağlantı kesildi diyor
steam yüzünden pz bi saniye takıldı tüm lootum gittimalesef galiba bu saatler bakım saatleri oluyor artık
hangi oyunda lootun gitti kralsteam yüzünden pz bi saniye takıldı tüm lootum gitti
ben daha kac tane karakter oluşturup lootu almaya gitcemsteam yüzünden pz bi saniye takıldı tüm lootum gitti
project zomboidhangi oyunda lootun gitti kral
Salı geceleri bakım oluyormuşbağlantı kesildi diyor
Salı geceleri bakım oluyormuş
bu yüzden antik katana kaybettiğim bir an vardı aklıma geldi...steam yüzünden pz bi saniye takıldı tüm lootum gitti
abi bak hayatımda ilk defa pd gördüğüm silah vardı kullanmaya kıyamadım arkamdan 20 den fazla zombi geliyordu BİR SANİYELİK TAKILMA YÜZÜNDEN ISIRILDIM ZATEN ÖNCEKİ KARAKTER KLAVYE PİLİ YÜZÜNDEN ÖLDÜ BUNDAN DA ÖNCE BANDİTLERDEN KACARKEN PİL BİTTİ KLAVYEYİ VURUCAKTIM DUVARAbu yüzden antik katana kaybettiğim bir an vardı aklıma geldi...
pilli klavye almayın aldırtmayın daha pahalı olsun kablolu alıunabi bak hayatımda ilk defa pd gördüğüm silah vardı kullanmaya kıyamadım arkamdan 20 den fazla zombi geliyordu BİR SANİYELİK TAKILMA YÜZÜNDEN ISIRILDIM ZATEN ÖNCEKİ KARAKTER KLAVYE PİLİ YÜZÜNDEN ÖLDÜ BUNDAN DA ÖNCE BANDİTLERDEN KACARKEN PİL BİTTİ KLAVYEYİ VURUCAKTIM DUVARA
sabır diliyorum hile modu yükleyip silahı kendime vermiştim çünkü normal katana da değil antik katanaabi bak hayatımda ilk defa pd gördüğüm silah vardı kullanmaya kıyamadım arkamdan 20 den fazla zombi geliyordu BİR SANİYELİK TAKILMA YÜZÜNDEN ISIRILDIM ZATEN ÖNCEKİ KARAKTER KLAVYE PİLİ YÜZÜNDEN ÖLDÜ BUNDAN DA ÖNCE BANDİTLERDEN KACARKEN PİL BİTTİ KLAVYEYİ VURUCAKTIM DUVARA
debug acsaydınsabır diliyorum hile modu yükleyip silahı kendime vermiştim çünkü normal katana da değil antik katana![]()
debug açmaya üşendim ve hile modu daha bir çok yararlı şey sağlıyordudebug acsaydın