Neler Yeni

Yardım Sanırım Laptopum alt model ile değişiyor

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Çok da bir fark olmaz dlss3 ile hem işlemcisi de daha iyi (4050’nin 6GB olması sıkıntı sadece)
Ekrandan dolayı reddet. Mevcut özelliklerini kaybetmek istemediğini belirt.

Ayrıca 4050 ile 3060 ın Pipeline sayısı eş değil. 4050 veremezler.
96bit ekran kartı ile 192 arasında çok fark var.

Ayrıca söyle özellikle 100% srgb ekranı özellikle seçtim. Video photoshop işleriyle uğraşan birisiyim de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu linki de at eş olmadığının kanıtı olarak.

Screenshot_20231115_182108_Chrome.jpg

Ya 3060, 3070 verecekler yada 4060 altını kabul etme. (işlemci yükselirse bence ekran kartının 4050 ye düşmesi çok da aman aman değil.)
Ama ekranı kesinlikle reddet. O ekran için 3k fazla para verdin. Hakkını ara

Ha eğer hızlı gelsin diyorsan. Ellerindeki stoklarda öneri yapmalarını iste.
Ama hp değişim süresi ellerinde stok yoksa 30iş günü genelde. Beklersin biraz onu da bil.

Son düzenleme:

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
Ekrandan dolayı reddet. Mevcut özelliklerini kaybetmek istemediğini belirt.

Ayrıca 4050 ile 3060 ın Pipeline sayısı eş değil. 4050 veremezler.
96bit ekran kartı ile 192 arasında çok fark var.

Ayrıca söyle özellikle 100% srgb ekranı özellikle seçtim. Video photoshop işleriyle uğraşan birisiyim de.

Bu linki de at eş olmadığının kanıtı olarak.

Alıntıyı görüntüle

Ya 3060, 3070 verecekler yada 4060 altını kabul etme. (işlemci yükselirse bence ekran kartının 4050 ye düşmesi çok da aman aman değil.)
Ama ekranı kesinlikle reddet. O ekran için 3k fazla para verdin. Hakkını ara

Ha eğer hızlı gelsin diyorsan. Ellerindeki stoklarda öneri yapmalarını iste.
Ama hp değişim süresi ellerinde stok yoksa 30iş günü genelde. Beklersin biraz onu da bil.
Senden böyle bir mesaj geleceğini biliyordum ben bu kadar dikkatli incelememiştim gerçekten çok teşekkür ederim yarın ileteceğim

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
Haberdar edersin
Müşteri hizmetleri ile görüştüm senin dediklerini söyledim ve 3 farklı laptopun uretilebilirlik durumunu sorgulayıp bana olumlu veya olumsuz dönüş yapacaklar üç laptopu assagiya bırakıyorum

Bu üç laptopu sorgulatıyor yurt dışı onay vermeli bide turkiye kolu onay vermeli bu değişim işi dolar bazından oluyor dimi eger o şekilde oluyorsa 1220 dolar bandında bi laptop göndermemeli gerekiyor bana

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Müşteri hizmetleri ile görüştüm senin dediklerini söyledim ve 3 farklı laptopun uretilebilirlik durumunu sorgulayıp bana olumlu veya olumsuz dönüş yapacaklar üç laptopu assagiya bırakıyorum

Bu üç laptopu sorgulatıyor yurt dışı onay vermeli bide turkiye kolu onay vermeli bu değişim işi dolar bazından oluyor dimi eger o şekilde oluyorsa 1220 dolar bandında bi laptop göndermemeli gerekiyor bana
Ryzen 7 ve 4060 çok iyi bir upgrade. Ekran renklerine takmıyorsan değiştirebilirsin. Ama omen istiyorum diyorsan yedek cihaz talep et, bekleyeceğim de. Yada biraz daha sıkıştırmaya bak

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
Ryzen 7 ve 4060 çok iyi bir upgrade. Ekran renklerine takmıyorsan değiştirebilirsin. Ama omen istiyorum diyorsan yedek cihaz talep et, bekleyeceğim de. Yada biraz daha sıkıştırmaya bak
Omen üretimi yok dedi müşteri hizmetleri ve yedek cihaz olayı nasıl birsey

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Omen üretimi yok dedi müşteri hizmetleri ve yedek cihaz olayı nasıl birsey
Eğer 20 günden fazla sürerse işlemler (değişim, iade, tamir vs) , sana firma yedek cihaz vermek zorunda.

Omen üretimi yok dedi müşteri hizmetleri
Öyle bir şey yok. O zaman omen üretilen dek bekleyeceğim yada en azından omeni bırakıp almaya değer bir victus gönderin diyin. (yükseltmeye zorlamak için)

Victuslarda da baya iyi bu arada tek derdi ekran

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
Eğer 20 günden fazla sürerse işlemler (değişim, iade, tamir vs) , sana firma yedek cihaz vermek zorunda.

Öyle bir şey yok. O zaman omen üretilen dek bekleyeceğim yada en azından omeni bırakıp almaya değer bir victus gönderin diyin. (yükseltmeye zorlamak için)

Ya şimdi 4060 lı victus a onay çıkmasa ben 4050 lı ye razı olayım mı ? Red cevap gelirse daha da zorlayayım mı bu arada işlemler 20 günü geçer benim pc bu dönemin başından beri yok desem yeridir

Sofu_54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Yunus Emre Sofuoğlu
Hocam 20 iş gününü geçtiyse yedek cihaz talep etmeliydin, ya da thh ye başvurmalıydın onların elini beklemek saçma. Hamza hocam bakmazsa beni etiketleyin bakarım.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Ya şimdi 4060 lı victus a onay çıkmasa ben 4050 lı ye razı olayım mı ? Red cevap gelirse daha da zorlayayım mı bu arada işlemler 20 günü geçer benim pc bu dönemin başından beri yok desem yeridir
Tabi ki zorla. Eğer 20 iş gününü geçtiyse süreç onlardan yedek cihaz iste. Zorlamaya devam

Bana yedek cihaz olarak 1050 li bir pc vermişlerdi. 2000 serisi çıkmamıştı.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
Hocam 20 iş gününü geçtiyse yedek cihaz talep etmeliydin, ya da thh ye başvurmalıydın onların elini beklemek saçma. Hamza hocam bakmazsa beni etiketleyin bakarım.
Tabi ki zorla. Eğer 20 iş gününü geçtiyse süreç onlardan yedek cihaz iste. Zorlamaya devam

Yarin bi arayıp durum güncellemesi ve yedek cihaz talebinde bulunacağım güncelleme geçerim teşekkürler

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut

Mujdeee
1050 lı bir pavilionu geçici olarak gondercekler

Değişim için ise linkteki laptopu gondercekler yardımlarınız için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,846
Üyeler
164,921
Son üye
Yasir S