Garantinin değişim için teklif ettiği Omen Gaming laptop 16-AP0026NT iyi mi?

Aynı kasa, aynı iç tasarımın farklı donanımlı hali işte. Çok farklı bir şey olmamıştır. Bi ihtimal hall sensörünün yeri değişmiştir, o da zor.
Senin garantin yok, cihazın garantisi var. 2 Yılı dolacak, bitecek. Yeni gelecek cihazın garantisi de 2 yıl olacak. ChatGPT'nin dediği de ;
Alıntıyı görüntüle
değişim ürünün de eski ürünün garantisinden başlar sıfırdan başlamaz 6502 tüketici kanununda yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı kasa, aynı iç tasarımın farklı donanımlı hali işte. Çok farklı bir şey olmamıştır. Bi ihtimal hall sensörünün yeri değişmiştir, o da zor.
Senin garantin yok, cihazın garantisi var. 2 Yılı dolacak, bitecek. Yeni gelecek cihazın garantisi de 2 yıl olacak. ChatGPT'nin dediği de ;
Alıntıyı görüntüle
yapay zeka her haltı doğru vermiyor bazı şeyleri hatalı ztn altta belirtiyor yapay zeka hata yapabilir diye

Hocam yönetmelikte değişim ürünün garanti süresinin ilk ürünün garanti süresiyle sınırlı olduğu yazıyor. Yani teslimat felan derken garantim zaten bitmiş olucak. Kafamı karıştırıyor.

Hocam yönetmelikte değişim ürünün garanti süresinin ilk ürünün garanti süresiyle sınırlı olduğu yazıyor. Yani teslimat felan derken garantim zaten bitmiş olucak. Kafamı karıştırıyor.
Ona takılma bence, güzel bir upgrade geliyor, zaten hangi modeli yollasalar garanti buı şekilde olacak. Umarım caymazlar ve keyifli keyifli kullanırsın, hayırlı olsun şimdiden.

Ona takılma bence, güzel bir upgrade geliyor, zaten hangi modeli yollasalar garanti buı şekilde olacak. Umarım caymazlar ve keyifli keyifli kullanırsın, hayırlı olsun şimdiden.
Hocam ben cayıp daha düşük bir model teklif etme ihtimallerini göz önünde bulundurup çok ümitlenmiyorum ama yetkili mail üzerinden bu modeli iletti şimdilik.
Yönetmeliği okuduğumda ürünün garantide olduğu süre benim garantime ekleniyormuş. +2 ay gibi bir şey yapıcak buda. O sırada sıkıntı çıkarmazsa sorun yok zaten.

Ek olarak bu omen serilerinde de BİOS ekranı victus gibi oldukça kısıtlı mı?

Ürün için benden onay istediler, onayladım
Dedikleri ürünü göndericekler. Mutluyum :D

Hayırlı olsun. Biostan bişey bekleme hplerde.

Benimde 4060 olana baştan intel 225h 5050 gönderelim dediler kabul etmedim şimdi senin laptop aynısını teklif etmişler gondericekler onay formunu 5050 sorduğum da teknik servis 100w demişti buda öyledir tahmini ben kabul edicem

Benimde 4060 olana baştan intel 225h 5050 gönderelim dediler kabul etmedim şimdi senin laptop aynısını teklif etmişler gondericekler onay formunu 5050 sorduğum da teknik servis 100w demişti buda öyledir tahmini ben kabul edicem
Hayırlı olsun hocam

Geri