Garantinin değişim için teklif ettiği Omen Gaming laptop 16-AP0026NT iyi mi?

Greewe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
402
HP Victus bir laptopum vardı, fan değişimi için garantiye gönderdim anakartı bozdular bende değişim istedim bana seçenek olarak bu laptopu sundular;
İşlemcisini ilk kez görüyorum o kafamı karıştırdı.
Önce ki laptop Ryzen 7 7840HS, RTX 3050 bir laptoptu.
Ekran kartının watt değerini bulamadım.

önceki laptop rtx 3050 ise bu laptop çok çok daha iyi içinde rtx 5060 var belki işlemci açısından bi tık downgrade olur ama işlemcide baya güçlü duruyor işlemcinin inceleme ve test videosu (ingilizce):

eğer watt değeri aşırı bir şekilde düşük değilse kesinlikle kabul etmelisin

HP Victus bir laptopum vardı, fan değişimi için garantiye gönderdim anakartı bozdular bende değişim istedim bana seçenek olarak bu laptopu sundular;
İşlemcisini ilk kez görüyorum o kafamı karıştırdı.
Önce ki laptop Ryzen 7 7840HS, RTX 3050 bir laptoptu.
Ekran kartının watt değerini bulamadım.
Kıyaslama bile yapma 10 kat daha iyi bir laptop hemen almanın yoluna bak

Bana formu gönderdiklerinde kabul edicem, kendi içlerinde onaylayıp göndermeleri 2 gün sürecekmiş.
Meraktan soruyorum, 4070 mobil ile performansı nasıl 5060 mobilin.

Victus'tan omen'a geçmek aşırı büyük fark yaratmaz, kalite açısından. Fakat donanım olarak level atlıyorsun. 3060 vs 5060'ı geçtim, 5000 serisinde ki yeni teknolojiler bile tek başına yeter. Kesin olarak bunu göndericez dedilerse kabul et, kargo ne zaman gelirse gelsin.

Victus'tan omen'a geçmek aşırı büyük fark yaratmaz, kalite açısından. Fakat donanım olarak level atlıyorsun. 3060 vs 5060'ı geçtim, 5000 serisinde ki yeni teknolojiler bile tek başına yeter. Kesin olarak bunu göndericez dedilerse kabul et, kargo ne zaman gelirse gelsin.
Hocam kendi içimizde onaylayıp göndericez onay formunu dediler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde aklıma takılan şey benim garantim eylülde bitiyor, bu pcde garantinin sonunda gelmiş olucak ve pc ile ilgili hiç bir inceleme yok daha yeni piyasaya sunulacak bir model, sıkıntı yaşar mıyım acaba

Son düzenleme:
Hocam kendi içimizde onaylayıp göndericez onay formunu dediler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde aklıma takılan şey benim garantim eylülde bitiyor, bu pcde garantinin sonunda gelmiş olucak ve pc ile ilgili hiç bir inceleme yok daha yeni piyasaya sunulacak bir model, sıkıntı yaşar mıyım acaba
Aynı kasa, aynı iç tasarımın farklı donanımlı hali işte. Çok farklı bir şey olmamıştır. Bi ihtimal hall sensörünün yeri değişmiştir, o da zor.
Senin garantin yok, cihazın garantisi var. 2 Yılı dolacak, bitecek. Yeni gelecek cihazın garantisi de 2 yıl olacak. ChatGPT'nin dediği de ;
1754734277222.webp

Geri