Neler Yeni

Sansar salvo neden bilinmiyor?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Fettah Özalp
Sansar salvo çok iyi bir yazar bence, çocukken dayımla çok iyi dinlerdik şimdi pop şarkıya kaydı maalesef ama eskiden attığı dissler yazdığı şarkılar, adrenalin albümü, seromoni efendisi albümü, ne biliyim süper yapmış adam. şimdi yaşadığı psikolojik sorunlar yüzünden gün yüzüne çıktı ama 2020-2023 arası ölü gibiydi unutulmuştu. acaba ekincan abimi dinleyen kemik kitle burda varmı diye merak ettim yazmak istedim

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,159
İsim
Hakan
pop degil afro ritim rap yapıyor sayılır o

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kendisi psikolojik olarak bitik durumda maalesef ki

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Çok sevdiğim bir adam ama şarkılarını sevmiyor millet. Bunun sebebi hem kendisi hemde bizim millet diye düşünüyorum psikolojik durumu yerinde değil pek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
muhip ceylan
Sansar salvo çok iyi bir yazar bence, çocukken dayımla çok iyi dinlerdik şimdi pop şarkıya kaydı maalesef ama eskiden attığı dissler yazdığı şarkılar, adrenalin albümü, seromoni efendisi albümü, ne biliyim süper yapmış adam. şimdi yaşadığı psikolojik sorunlar yüzünden gün yüzüne çıktı ama 2020-2023 arası ölü gibiydi unutulmuştu. acaba ekincan abimi dinleyen kemik kitle burda varmı diye merak ettim yazmak istedim
prime sansar bitti kankam şu anda aile işleri ile uğraşıyo diye biliyorum kafayı yemişti en son eski haline dönmesini bende isterim ama pek umutlu olmaya gerek yok

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
prime sansar bitti kankam şu anda aile işleri ile uğraşıyo diye biliyorum kafayı yemişti en son eski haline dönmesini bende isterim ama pek umutlu olmaya gerek yok
son zamanlarda kontkhar ile yaptığı şarkılarda gayet başarılı bence, ailesi ile arasında olan problemler olmasaydı ve madde meseleleri felan oraları çok bilmiyomda, kesin türk rapde önemli bir yere otururdu. ama bilinsede bilinmesede sansar kraldır

En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,576
İsim
Eren
son zamanlarda kontkhar ile yaptığı şarkılarda gayet başarılı bence, ailesi ile arasında olan problemler olmasaydı ve madde meseleleri felan oraları çok bilmiyomda, kesin türk rapde önemli bir yere otururdu. ama bilinsede bilinmesede sansar kraldır
zaten türk rapde önemli bir yerde oturuyor bir çok rapçinin idölü

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Fettah Özalp
zaten türk rapde önemli bir yerde oturuyor bir çok rapçinin idölü
keşke gençlerde bilse hocam şimdiki liseliler uzi ati mati (bilmiyorum yanlış olmasın) diyor şarkının içinde kadını kullanmayı madde içmeyi havalı sanan türemeler rap camiasına oturmuş durumda. üzücü bir durum..

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,159
İsim
Hakan
keşke gençlerde bilse hocam şimdiki liseliler uzi ati mati (bilmiyorum yanlış olmasın) diyor şarkının içinde kadını kullanmayı madde içmeyi havalı sanan türemeler rap camiasına oturmuş durumda. üzücü bir durum..
ati gayet iyi
yenı soundlar her zaman gelecek globale bak future en cok dınlenen ısımlerden ve prestıjı yuksek cok mu ahlak içi sozlerı var
veya drake travis ana akım global sanatcılarda farklı soundlar var hep dınozor rapı yapamazlar her zaman

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Fettah Özalp
ati gayet iyi
yenı soundlar her zaman gelecek globale bak future en cok dınlenen ısımlerden ve prestıjı yuksek cok mu ahlak içi sozlerı var
veya drake travis ana akım global sanatcılarda farklı soundlar var hep dınozor rapı yapamazlar her zaman
hocam dedim ya gündemdeki isimler ati belki iyidir bilmiyorum ondan dedim, bazı çok cıvıtanlar var hocam onları diyorum eleman şarkıda bir giriyor karı kız bırakmıyor sövüyor sayıyor bide şarkıcıyım diye geziyor.

En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,576
İsim
Eren
Yeni nesilde de gayet kaliteli isimler var müzik her zaman degisir üstüne koyar şuandaki müzik piyasasında da kaliteli olarak sayılabilecek kişilerin başında ati yer alır atinin alt kültür parçalarına bir bakmanı tavsiye ederim

Top Bottom