tekinahmet
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Arkadaşlar SAPHİRE nitro plus rx580 8gb modeli minig kartı termal ped değişimi lazım kaç mm olması gerek bilen var mı? Araştırdım bulamadım da şimdiden teşekkür ederim
Sabit bir mm olmayabilir ona dikkat et.Arkadaşlar SAPHİRE nitro plus rx580 8gb modeli minig kartı termal ped değişimi lazım kaç mm olması gerek bilen var mı? Araştırdım bulamadım da şimdiden teşekkür ederim
bak seni 3-5 yerde gördüm nezha nicki ve pp si çok tanıdık geldi oyun warframe pp deki karakter de nezha prime idi demiBüyük alıp kesebilirsin bir sıkıntı olmaz
büyük alıp boyutuna göre kesebilirsiniz hocam modelden modele değişiklik olabilir.Arkadaşlar SAPHİRE nitro plus rx580 8gb modeli minig kartı termal ped değişimi lazım kaç mm olması gerek bilen var mı? Araştırdım bulamadım da şimdiden teşekkür ederim
Empyrean Nezha skininin glyphibak seni 3-5 yerde gördüm nezha nicki ve pp si çok tanıdık geldi oyun warframe pp deki karakter de nezha prime idi demi
büyük alıp boyutuna göre kesebilirsiniz hocam modelden modele değişiklik olabilir.
Bende 0.75mm gördüm ama sizin gibi emin olamadığım için form açmak istedim teşekkür ederim yine de0.75mm diye gördüm kesin olamamakla birlikte