Sapphire kullanılırmı ? ?

cureshoot

80+
Reaksiyon skoru
108
herkese selamlar .. sırf markalarına güvenmediğim için gigabyte saphire gibi markaların ekran kartlarını kullanmaya korkuyorm ? sizce kullanılırmı mesela sapphire rx 570 nitro hoşuma gidiyor ama dandikmi güzelmi hiç bi fikrim yok

Sapphire AMD tarafından en iyi kartlardan

herkese selamlar .. sırf markalarına güvenmediğim için gigabyte saphire gibi markaların ekran kartlarını kullanmaya korkuyorm ? sizce kullanılırmı mesela sapphire rx 570 nitro hoşuma gidiyor ama dandikmi güzelmi hiç bi fikrim yok
Alabiliyorsanız durmayın alın. Hayır sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Sapphireden pek şikayet duymadım daha 🙄

Sapphire saglam reis

Ben kullanıyorum bazen çizgili ekran geliyor ama anakartımın hatası kesinlikle güzel marka hiç korkma alabilirsin

Hem saphire hem gigabyte. İkisi de baba markalar. Gözün kapalı alabilirsin.

Sistem topladım ve ekran kartı olarak SAPPHİRE PULSE 5600 XT yi tercih ettim, Bir çok kişi önerdi onaydı. Daha önce hiç sapphire kullanmadım ama şimdiden inancım tam. Çok fazla olumlu yorum var.

ikiside alınır hocam spphire alınır ama

Sapphire zaten AMD ekran kartlarında 1 numara. En sıkıntısız Sapphire dir AMD tarafında. Gigabyte i sormadiniz varsayıyorum.:-)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,417
Üyeler
198,128
Son üye
kayahan tolga
Geri