Neler Yeni

Sapphire neden kötü?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,532
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Recep baltaş ne diyorsa doğrudur (!)

Ekler

• indir.jpg
    indir.jpg
    4.2 KB · Hit: 50

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Batuhan Divrik
Ben Sapphire kullanıyorum ve daha bugün Technopatta konu açtım, bilir kişilerle iyice kartın ayarları ile uğraştık ve sonuç, kart stock halde düzgün çalışamıyor, UV yapınca kendine geldi, artıdan garanti olsun diye biraz çekirdek hızını kıstım.

Sapphire almayın, şu sıralar AMD kartta almayın malum driverları da baş ağrıtıyor.
Ayarlarınızı atabilir misiniz ?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Nitro serileri dahi üst düzey voltaj kontrol bileşenleri kullanmıyor pulse serisinde ise tüm bileşenler vasat altı sebebi budur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir laf var "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" derler, işte tam karşılığı sapphire. Çoook eskiden kaliteli kartları vardı (x1650xt gibi) keyifle kullanmıştım o zamanlar mazide kaldı elbet. hd7850 ve sonrasında kalite faktörü iyice düştü...

Son düzenleme:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
O sorun driverlarla alakalı. Sapphire kartı gayet iyi yapıyor. Ama AMD driverları sağolsun.

Dostum driver ile alakası yok, kartın değerlerini biraz kısınca sorun düzeldi, Sapphire in kompanent ucuzluğundan kart tam randumanlı çalışmıyor stock halde.

Sapphire in HD 4000 ve 5000 serisinde, R9 serisinde, RX 400 ve 500 serilerinde çok sorun yaşayanlar var zamanlarına göre. heleki R9 380X olmalıydı o modelde sapphire ler hep sorunluydu. Fiyatı uygun evet ama recep baltaşın da düşüncesi gibi iyi değil.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bu kadar kafa yormaya gerek yok TR yayınlar içine kuşku düşürdüyse açıyorsun youtube global yayınları veya web siteleri Sapphire'in ne olduğunu görüyorsun. Çok uzak değil MSI'ından Asus'una herkes GDDR6 bellek sıcaklığında patlarken adları lekelenirken Sapphire Nitro+ mükemmel bir GDDR6 sıcaklığı sundu ve tüm global incelemelerde F/P oranıyla tebrik edildi.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostum driver ile alakası yok, kartın değerlerini biraz kısınca sorun düzeldi, Sapphire in kompanent ucuzluğundan kart tam randumanlı çalışmıyor stock halde.

Sapphire in HD 4000 ve 5000 serisinde, R9 serisinde, RX 400 ve 500 serilerinde çok sorun yaşayanlar var zamanlarına göre. heleki R9 380X olmalıydı o modelde sapphire ler hep sorunluydu. Fiyatı uygun evet ama recep baltaşın da düşüncesi gibi iyi değil.
Dostum bende sapphire pulse alacaktım çok güzel fiyata düşmüştü 2200 TL civarına fakat Recep Beyin videolarını izleyince işkillendim açıkcası ve göz göre göre 450 TL fazla verip indirimde 2699 TL'ye Rog modelini aldım.Bir kaç driver değiştirdim hiçbirinde şimdilik sorun yok frekanslar ve sıcaklık stabil sapphire normalde nitro+ modellerinde çok iyi işler başarıyor pulse ta güzel belki sadece 5600 xt serisine denk gelmiş olabilir mi bu tarz olaylar ? :/

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ben Sapphire kullanıyorum ve daha bugün Technopatta konu açtım, bilir kişilerle iyice kartın ayarları ile uğraştık ve sonuç, kart stock halde düzgün çalışamıyor, UV yapınca kendine geldi, artıdan garanti olsun diye biraz çekirdek hızını kıstım.

Sapphire almayın, şu sıralar AMD kartta almayın malum driverları da baş ağrıtıyor.
Biz bunları deyince, NVİDİA FANBOY U oluyoruz malesef. :(

Top Bottom