Neler Yeni

Sapphire neden kötü?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
hocam marka farkını görmeden alamam zaten acil değil ama yani size katılan bir kaç kişinin daha olması lazım çünkü herkes farklı bir şey söylüyor.
Ben mesela.
Cpu userbenchmark sitesi meselea.Sadece intel intel ve intel.
Hocam size 1650S almak için birkaç neden.
Adam akıllı driverlar.
Az tdp.
Nvidia tabanlı oyunlar.
Geforce experince.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sapphire kötü değil.

RmzDayi

80+ Silver
sapphire değil
AMD yazılımları sorunlu,
bu yüzden AMD ekran kartı almayı 1-2 yıl doğru bulmuyorum

Barneystinson

80+ Silver
1650S bu aralar amd ekran kartı alınamz bana kalırsa rx 570 alınır sadece

Barneystinson

80+ Silver

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
@Mehmet Yılmaz yıllardır Sapphire kullanıcısı ve şuanki kartı Nitro+ RX 5700 XT merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
Lütfen abi yamuk lehim yapıyorlar berbat firma ben bunu bilerek RX 590 Nitro+ SE aldım abi çünkü yamuk lehim sorun abi (!)
Adamlar 2 slot kaplayan ekran kartına 2.5 slot gibi soğutma koyuyor hala memnun olamıyoruz

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Lütfen abi yamuk lehim yapıyorlar berbat firma ben bunu bilerek RX 590 Nitro+ SE aldım abi çünkü yamuk lehim sorun abi (!)
Adamlar 2 slot kaplayan ekran kartına 2.5 slot gibi soğutma koyuyor hala memnun olamıyoruz
En komiği de ne biliyor musun Asus MSI sorunlu kart üretince seslerini çıkartmıyorlar Sapphire'in açığını arayıp buluyorlar. eee sen gidip sadece Sapphire'in açığını arayıp durusan bunun hakkında yazı yazarsan heralde Sapphire kötü olur. Çıkıp benim gibi Asus TUF'ı eleştiren kim var? kimse, onun için aklınızı kullanın kimsenin lafına aldanmayın

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
@Mehmet Yılmaz yıllardır Sapphire kullanıcısı ve şuanki kartı Nitro+ RX 5700 XT merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Peki neden Recep Baltaş gibi bilgili bir insan inatla yıllardır Sapphire karşı ? Bende şuan Sapphire kullanıyorum belli sorunlar yaşıyorum fakat sorunların artık AMD yazılımındanmı yoksa Sapphire den dolayımı algılayamıyorum.

Aslında şöyle bi Sapphire ile alakalı bir sohbet olsa da Recep Baltaş ın neden Sapphire e karşı olduğunu, ve Sapphire in iyi mi? kötümü olduğunu net bi karara vardırabilsek güzel olabilir :).

Çünkü bende dahil sorun yaşayanlar var, ama Sapphire iyi diyenler de var ve ortalık çok karışık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,114
Üyeler
167,253
Son üye
Faho01
Top Bottom