Neler Yeni

Sapphire neden kötü?

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Recep abiye her konuda katılırım bu konuda katılmam. Technopat'ta saphary arkadaşım var tam bir Sapphire fanboyu bende onun gibi fanboyuyum. Neden diyeceksiniz çünkü Sapphire sadece AMD kartları üretiyor diğer markalar NVIDIA baskısından devamlı sorunlu üretiyor.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dostum bende sapphire pulse alacaktım çok güzel fiyata düşmüştü 2200 TL civarına fakat Recep Beyin videolarını izleyince işkillendim açıkcası ve göz göre göre 450 TL fazla verip indirimde 2699 TL'ye Rog modelini aldım.Bir kaç driver değiştirdim hiçbirinde şimdilik sorun yok frekanslar ve sıcaklık stabil sapphire normalde nitro+ modellerinde çok iyi işler başarıyor pulse ta güzel belki sadece 5600 xt serisine denk gelmiş olabilir mi bu tarz olaylar ? :/

Bilemiyorum fakat 5000 serisinin tüm hepsinde de Sapphire de sorun yaşayanların konularını görüyorum, tabii şu sıralar driver sorunları da olucan sorunun neyden kaynaklı olduğuna net bir sonuç getiremiyorsun.

Ben Sapphire Pulse RX 580 kullanıyorum ve hala tuhaf durumlar yaşıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mehmet Ali
Sallıyor mu?Adam tam 15 seneden beri bu işin içinde.
yani neden laf atıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

nvidiayı savunanlar başka bir f/p kart göstermedikçe fikrimi değiştirmem koskoca amdnin sanki her kartı sorunlu nvidia kart alsam 4 yıl sonra çöp olur (performans)

çok pahalı demeye çalışıyorum kaliteli nvidia kartları bütçemin üstüne çıkamam u arada 1500 bütçem var diyorum adam 2600 lük kart indirimde 2000 olur al diyor.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
yani neden laf atıyor

nvidiayı savunanlar başka bir f/p kart göstermedikçe fikrimi değiştirmem koskoca amdnin sanki her kartı sorunlu nvidia kart alsam 4 yıl sonra çöp olur (performans)

çok pahalı demeye çalışıyorum kaliteli nvidia kartları bütçemin üstüne çıkamam u arada 1500 bütçem var diyorum adam 2600 lük kart indirimde 2000 olur al diyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mehmet Ali

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mehmet Ali
1500 TL ye başka hangi kartı alıyorsunuz bu karttan çok daha iyi olan ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

İki kartında performansı birebir, 5500XT 8GB olsaydı 3-5 FPS daha önde alırdı, bu kartmı yani 1650 Super ile arasında çok fark olan ? testlere bakıp tekrar düşünün derim. Artıdan AMD nin driver sorunları da var iken bece 1650 Super biçilmiş kaftan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mehmet Ali
İki kartında performansı birebir, 5500XT 8GB olsaydı 3-5 FPS daha önde alırdı, bu kartmı yani 1650 Super ile arasında çok fark olan ? testlere bakıp tekrar düşünün derim. Artıdan AMD nin driver sorunları da var iken bece 1650 Super biçilmiş kaftan.
hocam youtube deki karşılaştırmalara değil ekran kartı karşılaştıran sitelere bakın çünkü marka farkı var.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
hocam youtube deki karşılaştırmalara değil ekran kartı karşılaştıran sitelere bakın çünkü marka farkı var.

O sitelere bakarsan asla doğru bilgi alamassın, önemli olan pratikteki değerler, youtube daki testler bu yüzden var.

@crazyreign
@RevDeisDou
Bench siteleri ne zamandan beri doğru değerler veriyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mehmet Ali
O sitelere bakarsan asla doğru bilgi alamassın, önemli olan pratikteki değerler, youtube daki testler bu yüzden var.

@crazyreign
@RevDeisDou
Bench siteleri ne zamandan beri doğru değerler veriyor ?
hocam dürüst olun. Siz siteye girdiniz sonra baktınız arada çok fark var siteler yalan habe yapıyor dediniz mi? ben çok araştırdım zaten arada bir fark olmasa gözüm kapalı nvidia alırım amd fanlığım yok.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
hocam dürüst olun. Siz siteye girdiniz sonra baktınız arada çok fark var siteler yalan habe yapıyor dediniz mi? ben çok araştırdım zaten arada bir fark olmasa gözüm kapalı nvidia alırım amd fanlığım yok.

Dostum ben o siteleri bakmayı bırakalı çok uzun zaman oldu, zamanın da bende o sitelerle savunurdum çoğu ekran kartını, ama o siteler sponsorluk alıp markayı öven siteler, bu yüzden redditte yasaklanan çok bench sitesi var, sebebide yanlış bilgi vermelerinden.

Aç youtube yi izle bir sürü 5500XT 4GB vs 1650 Super testlerini, farklı farklı kanallarınkini izle, anlarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mehmet Ali
Dostum ben o siteleri bakmayı bırakalı çok uzun zaman oldu, zamanın da bende o sitelerle savunurdum çoğu ekran kartını, ama o siteler sponsorluk alıp markayı öven siteler, bu yüzden redditte yasaklanan çok bench sitesi var, sebebide yanlış bilgi vermelerinden.

Aç youtube yi izle bir sürü 5500XT 4GB vs 1650 Super testlerini, farklı farklı kanallarınkini izle, anlarsın.
hocam marka farkını görmeden alamam zaten acil değil ama yani size katılan bir kaç kişinin daha olması lazım çünkü herkes farklı bir şey söylüyor.

Top Bottom