14k civarı daha düşük modellerini bulabiliyorsan daha iyi olur.merhaba 750w msi gold güç kaynağım var 5600x işlemcim var bu ekran kartı mantıklı mı?
16K fiyata şahsen kaçırmam fiyatı güzel. Onun dışında 2K da oynayacaksan problem olmaz ama 1080P de darboğaz yersin.merhaba 750w msi gold güç kaynağım var 5600x işlemcim var bu ekran kartı mantıklı mı?
hocam soğutması vs iyi olsun güzel görünsün istiyorum14k civarı daha düşük modellerini bulabiliyorsan daha iyi olur.
bilgim yokgüçlü kart piyasası ne?
1080p kullanacaktım16K fiyata şahsen kaçırmam fiyatı güzel. Onun dışında 2K da oynayacaksan problem olmaz ama 1080P de darboğaz yersin.
Şuan için problem olmaz ama ileride işlemci upgrade yapmanı tavsiye ederim. Eğer soğutucun güçlüyse OC yapıp biraz daha dengeleyebilirsin.hocam soğutması vs iyi olsun güzel görünsün istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilgim yok
1080p kullanacaktım
ikinci el mimerhaba 750w msi gold güç kaynağım var 5600x işlemcim var bu ekran kartı mantıklı mı?
en ucuz sıfır şuan 23 24 bandındaikinci el mi
14e 7800xt bulamazsın14k civarı daha düşük modellerini bulabiliyorsan daha iyi olur.
soğutması iyi olsun istiyorsan çök direkt o zaman 1080p de minimum darboğaz yapıyor ben de 1080p de kullanıyorum.hocam soğutması vs iyi olsun güzel görünsün istiyorum
bilgim yok
1080p kullanacaktım