SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DUAL DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DUAL DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
XT sandım aklım çıktı9070'lerin fiyatı yüksek ama tepe model bu fiyata indiği için paylaştımSAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DUAL DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DUAL DP : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Aynen öyle. Donanım arşivi de son videosunda değindi buna ama milletten pek ses yokRX 9070'in fiyatı saçma ama kimse konuşmuyor. Giriş seviyesi modeli bile 28.249 TL, 26.800 TL'e RTX 5070 varken neden bu ekran kartını alayım? 25 bin TL olmalı.
Bende çünkü dün Red Devil aldımXT sandım aklım çıktı
Nitro ile res devil modelleri 2 kez indirime girdi ama aralarında karar verirken hep indirimi kaçırdım. Hala kararsızım.Bende çünkü dün Red Devil aldım![]()
Hocam Red Devil ya da Taichi. Nitro+ CW çıkmama ihtimali, çıkma ihtimalinden çok düşükmüş.Nitro ile res devil modelleri 2 kez indirime girdi ama aralarında karar verirken hep indirimi kaçırdım. Hala kararsızım.
Maalesef olmayacak ama. En uygun 27k falan olur geçen amazonda olduğu gibi. 9070 gre çıkacak ve o tahminimce 24k bandında olacak. Ray tracing performansı 4070’e yakın. Saf güç olarakta 4070 super’e yakın. Fiyat olarakta 5060ti 16gb’dan yüksek 5070’de düşük olacak. Ben dediğim gibi 24k olarak bekliyorum.RX 9070'in fiyatı saçma ama kimse konuşmuyor. Giriş seviyesi modeli bile 28.249 TL, 26.800 TL'e RTX 5070 varken neden bu ekran kartını alayım? 25 bin TL olmalı.