Yardım SAPPHİRE NİTRO+ RX 9070XT VE PSU İLE ALAKALI ACİL YARDIM

m3lihxdd

80+
Reaksiyon skoru
1
hocam sa
bu psu'yu alıcağım ama bir sorum var,
benim anakartımda 2x8lik cpu girişi var ve alıcağım sapphire nitro+ ekran kartı ise 12VHPWR giriş 3x8 çıkış lık bir kablo kullanıyor benim sorum ise;
psu ile gelen 12VHPWR kablo ile 12V2X6 girişini kullanabilirmiyim sıkıntı çıkarırmı? çünkü anakarta olan 2x8lik cpu girişini takınca psuda geriye 2 tane 8lik pci-e girişi kalıyor
anakart: Asus TUF GAMING B850M-PLUS

hocam sa
benim anakartımda 2x8lik cpu girişi var ve alıcağım sapphire nitro+ ekran kartı ise 12VHPWR giriş 3x8 çıkış lık bir kablo kullanıyor benim sorum ise;
psu ile gelen 12VHPWR kablo ile 12V2X6 girişini kullanabilirmiyim sıkıntı çıkarırmı? çünkü anakarta olan 2x8lik cpu girişini takınca psuda geriye 2 tane 8lik pci-e girişi kalıyor
Hocam NITRO+ tek 12V2X6 ile bağlanır.

81gw5OFRgxL._AC_SX679_.webp

hocam sa
Bu psuyu alma kötü.
https://www.akakce.com/power-supply...tos-rj-0r30b00007-850-w-fiyati,449401519.html şu varken alınmaz.

Hocam NITRO+ tek 12V2X6 ile bağlanır.

Alıntıyı görüntüle
1764514622130.webp

ben bundan bahsediyorum hocam sapphire nitro+ ta böyle geliyorya birde üstüne anakart işlemci için 2x8 isteyince çoğu psu yetmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1764514702627.webp

demek istediğimde bu kablo ile bağlasam ekran kartını sıkıntı yaşarmıyım?

hocam rajintek markasını bilmiyorumda
bu nasıldır?

Alıntıyı görüntüle
ben bundan bahsediyorum hocam sapphire nitro+ ta böyle geliyorya birde üstüne anakart işlemci için 2x8 isteyince çoğu psu yetmiyor

Alıntıyı görüntüle
Yaşamazsın hocam, bunlar yeni nesil zaten; direkt tek kablo ile gereken gücü sağlar. Ekstra kablo soketine gerek yok.
Yalnız yukarıda da örnekler var, 750W bu PCU yerine benzer ya da çok yakın fiyatlı 850W tercih etmen daha mantıklı olur. Sadece marka içinse takılma yani.

Yaşamazsın hocam, bunlar yeni nesil zaten; direkt tek kablo ile gereken gücü sağlar. Ekstra kablo soketine gerek yok.
Yalnız yukarıda da örnekler var, 750W bu PCU yerine benzer ya da çok yakın fiyatlı 850W tercih etmen daha mantıklı olur. Sadece marka içinse takılma yani.
tamamdır hocam

yaşamazsın ben böyle kullanıyorum.
hangi psu'yu kullanıyorsunuz?

Ben aynı sistemi sipariş verdim. Bence corsair RM850x indirimdeyken amazondan al. Ben beyaz olsun diye bi alt segmenti RM850E aldım düşünmeden kullanırsın.

Ben de NITRO+ alacağım bu ara. PCU olarak elimde bu var...
bende galiba ileriye dönük olsun diye 1000w halini alıcağım

Ben aynı sistemi sipariş verdim. Bence corsair RM850x indirimdeyken amazondan al. Ben beyaz olsun diye bi alt segmenti RM850E aldım düşünmeden kullanırsın.
hocam 850w bir psuya göre 8600 çok değilmi

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

hocam rajintek markasını bilmiyorumda
bu nasıldır?
marka iyi hocam akakçeden bakın en çok kullanılan psulardan biri forumda da çok fazla öneriyoruz.

marka iyi hocam akakçeden bakın en çok kullanılan psulardan biri forumda da çok fazla öneriyoruz.
peki bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz arada kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,547
Üyeler
187,206
Son üye
lhbackk
Geri