Neler Yeni

Sapphire pulse RX 5600 XT aldım iyi etmişmiyim?

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
aynı modelin 3 fanlısını boşuna çıkarmazlar 3 fan 2 fandan iyi soğutur dostum
Hocam ne alakası var Gaming X kartı XFX tek lokmada yutar lütfen yanlış bilgi vermeyin millete önemli olan fan sayısı değil soğutma teknolojisi ve mimarisi termal pedleri falan 3 fan olsa ne olur olmasa ne olur gaming x direk gömüyor girin bakın gaming x testlerine stres testinde dhai 60'ı zor geçiyor milleti yanlış bilgilendirmeyi başkasının boşuna fazla para vermesine sebep olursunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı markadan 2 örnekte nasıl blok dandik olabilir
Gaming X 2 canlı bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Ali Körgezen

aynı markadan 2 örnekte nasıl blok dandik olabilir
Kardeşim Sapphire ve xfx kalitesi aynı değil sapphirde hem daha iyi pedler ve bloklar borular var yani senin dilden konusiyim kalitesi daha iyi fan olması iyi demek değil

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hocam ne alakası var Gaming X kartı XFX tek lokmada yutar lütfen yanlış bilgi vermeyin millete önemli olan fan sayısı değil soğutma teknolojisi ve mimarisi termal pedleri falan 3 fan olsa ne olur olmasa ne olur gaming x direk gömüyor girin bakın gaming x testlerine stres testinde dhai 60'ı zor geçiyor milleti yanlış bilgilendirmeyi başkasının boşuna fazla para vermesine sebep olursunuz.
Gaming X i XFX üretiyor dimi sen nerenden anlıyorsun ben MSI demedim bile yanlış bilgi diyorsun.

Kardeşim Sapphire ve xfx kalitesi aynı değil sapphirde hem daha iyi pedler ve bloklar borular var yani senin dilden konusiyim kalitesi daha iyi fan olması iyi demek değil
çok farklı şeyleri tartışıyoruz şuan

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Ya daha iyi demek yanlış olur ama arkadaş fan sayısının ne kadar fazlaysa soğutmanın o kadar iyi olduğunu sanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Ali Körgezen
Gaming X i XFX üretiyor dimi sen nerenden anlıyorsun ben MSI demedim bile yanlış bilgi diyorsun.

Birak hadi anlamıyosan testlere bakabilirsin

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

Gaming X 2 canlı bu arada.
Bak yazdığım yazının başında aynı modelin yani xfx 5600xt modelinin 3 fanlısı ve 2 fanlısı mevcut bunların arasından 3 fanlı modeli 2 fanlıya göre daha çok soğutur. Bunu anlaman bu kadar zor olamaz

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

Hocam 3 fan boşuna konmaz demi diyorsun iyi diyorsun da adamlar işte kendi de farkında 2 fanın yetmediğinin halbuki güç tüketimi de gayet fazla xfx kartın diğer aynı çipset kartlara göre.

Neyse size iyi geceler ben kaçar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Ali Körgezen
Neyin testine bakıcam sana ben xfx markasının modellerinden bahsediyorum sen bana msı söylüyorsun
Bak birsuru Sapphire ve xfx testleri var emin ol ki sapphirij 2 fanli modelleri xfx in 3 fanli modelinden daha az ısınıyor

Bak birsuru Sapphire ve xfx testleri var emin ol ki sapphirij 2 fanli modelleri xfx in 3 fanli modelinden daha az ısınıyor
Çünkü Sapphire kalitesi!

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hocam 3 fan boşuna konmaz demi diyorsun iyi diyorsun da adamlar işte kendi de farkında 2 fanın yetmediğinin halbuki güç tüketimi de gayet fazla xfx kartın diğer aynı çipset kartlara göre.

Neyse size iyi geceler ben kaçar.
Tamam işte bak ilk yazdığım yazıda bende zaten ben iki fanlısını kullanıyorum 75 derece diyip arkadaşa aynı markanın 3 fanlısının sapphire pulse fiyatına düştüğünü belirttim. Yani XFX 3 fanlı 5600xt modeli aldığı kart ile aynı sıcaklıklarda çalışıcak bunu anlamak bu kadar zormu

Çünkü Sapphire kalitesi!
Ben zaten sapphire kötülemiyorum sapphire en sevdiğim ekran kartı modeli. Performans ve sıcaklık olarak xfx 3fanlı pulseden iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,313
Üyeler
164,646
Son üye
consinov
Top Bottom