Davy_Jones1
80+ Bronze
Dahası
hocam çok sağolun bende şimdi onu düşünüyordum taksitle almak istiyorum ama taksit yapacağım yer ödeme ekranında bulamıyorum bilginiz var mı@omer_34 hocam yanlış hatırlamıyorsam en son 6kya rx6600 bakıyordunuz 6650xt 6kya düşmüş ilginizi çekebilir diye düşündüm.
tamamdır hocam kartla alakalıymış hallettim. tekrardan teşekkür ederimhocam çok sağolun bende şimdi onu düşünüyordum taksitle almak istiyorum ama taksit yapacağım yer ödeme ekranında bulamıyorum bilginiz var mı
Mükemmel fiyat.Ben kart aldıktan sonra gelir zaten böyle...
GencerGaming'den aldım hocam sanırım tek kalmıştı.tabii ki. 6650 ile 6700XT arasında ciddi performans farkı var. %50 daha fazla vrame sahip olması ve performansının daha iyi olması kartı çok daha uzun ömürlü yapıyor. Bütçe varsa 6700XT almak daha mantıklı bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O fiyata sıfır aldıysanız çok güzel fiyat tabii ki. Nerden aldınız?
Sıfır hocam2. El mi yoksa sıfır mı anlayamadım ama ikinci el bir tık pahalı gibi geldi.
Av1 ne oluyor hocam
Sıfırsa çok iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun.GencerGaming'den aldım hocam sanırım tek kalmıştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıfır hocam
Teşekkür ederimSıfırsa çok iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun.
Sıfır olarak bu fiyattan gayet uygun6499 TL olmuş. Bu fiyatıyla hala alınır mı ? 6 yada 9 taksitle almayı düşünüyorum. Yada önerebileceğiniz daha iyi bir kart var mı üzerine maksimum 500 TL daha çıkabiliyorum.