Neler Yeni

🔥İndirim Sapphire Radeon RX 6700 XT Pulse - 11.286,40 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Abdullah hocam, takıntılı biri olarak zaten belirli periyodlarda format atan birisiyim. Modlu Windows dahi denedim, nitekim gayet yeterli bir kullanıcı olduğumu düşünüyorum. Daha önce kullandığım GTX960'ı bile aramadım desem yalan olmaz RX 580 8G'a geçtikten sonra.
Size gelen kartta bir sıkıntı olabilir mi hocam, belki fabrikasyon bir hata. Rx 6600 kullandım, hem madencilik hem oyun için ancak pek bir sıkıntı yaşamamıştım ben de.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
AMD sistem temiz windows ister eğer bilinçli bir kullanıcı değilsen evet yazılımı sorunlar yaşatabilir. Şahsen ben hiç sorun yaşamıyorum.
Nitro+ vardı rx 6700xt hocam illallah ettirdi driver da tek çözümü stabil sürümde buldum artık betalara hiç geçmiyordum durmadan Radeon sorunu veriyordu sonra da sattım tabi 3070tiye geçtim 😀

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Ömer
Size gelen kartta bir sıkıntı olabilir mi hocam, belki fabrikasyon bir hata. Rx 6600 kullandım, hem madencilik hem oyun için ancak pek bir sıkıntı yaşamamıştım ben de.
Dün de buna benzer bu konu oldu. Mevzu bir tek ben değilim ki hocam, çok yakınıma kendi önerimle RX590 aldırdım wattman hatalarından kullanmadı sattı öyle söyleyeyim. Yığınla insan var AMD kartlarla sorun yaşayan.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Rx 6600xt 3060 ' ın neresinden geçiyor reis aldım hala rtx mi alsaydım diye düşünüyorum.
RX 6600 XT, RTX 3060 'dan ortalama %11 daha güçlü bir kart FSR 2.0 desteği geldiği zaman daha da güzel sonuçlar ortaya çıkacak

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Nitro+ vardı rx 6700xt hocam illallah ettirdi driver da tek çözümü stabil sürümde buldum artık betalara hiç geçmiyordum durmadan Radeon sorunu veriyordu sonra da sattım tabi 3070tiye geçtim 😀
hiç sorun yaşamadım.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abdullah hocam, takıntılı biri olarak zaten belirli periyodlarda format atan birisiyim. Modlu Windows dahi denedim, nitekim gayet yeterli bir kullanıcı olduğumu düşünüyorum. Daha önce kullandığım GTX960'ı bile aramadım desem yalan olmaz RX 580 8G'a geçtikten sonra.
Nvidia tercih edenleri anlıyorum hatta sektörün aksine çok da hak veriyorum çünkü herkes bu pc işinin her şeyini bilmek zorunda değil bazı arkadaşlar tak çalıştır sorunsuz donanımlar istiyor hak veriyorum.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
1080p'de %2 üstün olduğu için 6700 XT tercih etmeyeceğim, teşekkürler. Ayrıca incelemeniz 17 Mart 2021'de paylaşılmış. Güncel bir kaynak değil.

Benim kaynağım ise 2 haftalık.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Uzun süredir HU kanalını referans olarak almıyorum. AMD'ye kızınca testte Nvidia oyunlarına ağırlık veren Nvidia kızınca da testte AMD oyunlarına ağırlık veren benim için geçerliliği olmayan bir kanal.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Ömer
Nvidia tercih edenleri anlıyorum hatta sektörün aksine çok da hak veriyorum çünkü herkes bu pc işinin her şeyini bilmek zorunda değil bazı arkadaşlar tak çalıştır sorunsuz donanımlar istiyor hak veriyorum.
O kadar giriş seviyesi bir tüketici değilim şahsen hocam. Tomarla para ödedikten sonra bu tür sorunlar can sıkıcı oluyor haliyle ki bu wattman hatasının bir çözümü de yok çoğu zaman.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
O kadar giriş seviyesi bir tüketici değilim şahsen hocam. Tomarla para ödedikten sonra bu tür sorunlar can sıkıcı oluyor haliyle ki bu wattman hatasının bir çözümü de yok çoğu zaman.
Dediğim gibi hak veriyorum.

SadeceSeyf

80+ Gold

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Top Bottom