🔥İndirim Sapphire RX 7900 XT Pulse // 29.999 TL (VADE FARKSIZ 6-9 TAKSİT)

saf güç isteyen alabilir
Saf güç de 5070ti bf6 için örnek vereyim mfg 4x yaptığım da var 8 MS gecikmeden 10 MS çıkmıştı FPS 120 den 400, FPS çıktı bu zaman da saf gücün pek bir anlamı yok.

Saf güç de 5070ti bf6 için örnek vereyim mfg 4x yaptığım da var 8 MS gecikmeden 10 MS çıkmıştı FPS 120 den 400, FPS çıktı bu zaman da saf gücün pek bir anlamı yok.
Keşke okadar fps kazancının görüntüye etkisi olsa gecikme az artmış gibi gözükse de hissedilir input lag oluyor üstüne misal 80 fpsten 200 fpse çıkıyorsun ama akıcı hissetmiyorsun akıcı deneyim yaşaman için en az 100 fps felan alacaksanki ozaman MFG bi işe yarasın.

Keşke okadar fps kazancının görüntüye etkisi olsa gecikme az artmış gibi gözükse de hissedilir input lag oluyor üstüne misal 80 fpsten 200 fpse çıkıyorsun ama akıcı hissetmiyorsun akıcı deneyim yaşaman için en az 100 fps felan alacaksanki ozaman MFG bi işe yarasın.
Zaten 120 FPS alıyorum aktif olarak 2x kullandım 4x mantıksız geldi.Herhangi bir akıcı olmayan bir durum yaşamadım belki lag yüzünden vuramadigim adam olmuştur ben ne farkettim ne hissettim.

Kaçsada olur gibi,beyaz pure olan 28500 ayrıca

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Eskiden pc indirimi oluyordu şimdi hiç yok yaz diye mi mı böyle ne oldu ? Alacagimiz zaman bulamıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,633
Üyeler
183,788
Son üye
Leandroo
Geri