Sapphire rx5600xt pulse

Peki kaç w uv lazım birde bu uv kaç fps azaltır ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizde sorun yok mu ?
hiç bir sorun yok :p sıcaklıklarıda normal wqhl indirdim ne var ki

Sadece CS:GO'da anlık takılmalar yaşıyorum onun da oyundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

İşte pulse o sapphirein yaptığı oc'u kaldıramıyor. Sıkintı da bu. Uv yapınca sorun olmuyor. Bir de uv yerine fan hızını arttırsak diyorum o zamam sıkıntısız çalısabilir belki.

Kompanent kalitesizliği bu, aldığım bir kartı niye UV yapmak zorundayım :) ? Arkadaşın MSI Armor RX 580 ni de 1366MHz çekirdek hızın da benimki de, ama ben hep sorun yaşıyorum, keşke onun ki gibi biraz daha ısınsada sorun çıkarmasa. Mavi ekran alıcağıma 78 derece sıcaklıkta kullanmayı yeğlerim.

Galiba sorunlu değil kart.

Shappire AMD için en serin soğutan marka

O yüzden RX 580 nim 75-76 derce çalışıyor, ne efsane soğutma be, Gigabyte ın giriş seviyesi RX 580 leri 70 e zor çıkıyor, hani Sapphire in serin soğutması ?

Kompanent kalitesizliği bu, aldığım bir kartı niye UV yapmak zorundayım :) ? Arkadaşın MSI Armor RX 580 ni de 1366MHz çekirdek hızın da benimki de, ama ben hep sorun yaşıyorum, keşke onun ki gibi biraz daha ısınsada sorun çıkarmasa. Mavi ekran alıcağıma 78 derece sıcaklıkta kullanmayı yeğlerim.
Whql driver denediniz mi ?

O yüzden RX 580 nim 75-76 derce çalışıyor, ne efsane soğutma be, Gigabyte ın giriş seviyesi RX 580 leri 70 e zor çıkıyor, hani Sapphire in serin soğutması ?
500 serisinden bahsetmiyoruz dostum.
5000 serisi hakkında konuşuyoruz.
Yaşadığın soruna üzüldüm umarım çözersin.

Whql driver denediniz mi ?

Zaten WHQL olan sorunsuz sürümü kullanıyorum, aldığımdan beri böyle. Sapphire kaliteli mükemmel bir marka falan değil, öyle olsa bu kadar ucuz olmaz. Fiyatı uygun düz bir marka. Tamam AMD ye üretim yapan en eski markalardan eyw ama büyütülecek bir marka değil.

@$ilentX amd driver sorunu da olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten WHQL olan sorunsuz sürümü kullanıyorum, aldığımdan beri böyle. Sapphire kaliteli mükemmel bir marka falan değil, öyle olsa bu kadar ucuz olmaz. Fiyatı uygun düz bir marka. Tamam AMD ye üretim yapan en eski markalardan eyw ama büyütülecek bir marka değil.
Hala sorunlu mu whql ile ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,462
Üyeler
197,692
Son üye
tarikone67
Geri