Sapphire rx5600xt pulse

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
18,374
Bu ekran kartını biliyoruz. Stok olarak oc'lu. Ve bu bazı sıkıntılar olusturuyor. Ve genelde uv yapın deniyor.Sorum şu, uv yapmadan fan hızını arttırırsak bu sorun ortadan kalkar mı ?

Direk Sapphire önermiyorum, başka modele yönelme imkanın yokmu ?

Aslinda uv yapınca düzeliyor diyorlar. 100mhz uv.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten kart sıkıntılı değil sadece oc'lu ve fanlar yetmiyor oc'a.

Aslinda uv yapınca düzeliyor diyorlar. 100mhz uv.

Zaten kart sıkıntılı değil sadece oc'lu ve fanlar yetmiyor oc'a.

Yetiyor, problem sıcaklık değil.

Sapphire en kaliteli markalardan ama bazı kartlar sorunlu Pulse gibi. Aslında sorunlu degul gereksiz O.C. li.

100 de degil 70MHz düşürsen ilk başta 20.4.2 kursan sorun olmaz. Ne kadar sorun konusu gördüysem hepsi 20.5.1 kullanıyor.

Sapphire en kaliteli markalardan ama bazı kartlar sorunlu Pulse gibi. Aslında sorunlu degul gereksiz O.C. li.

100 de degil 70MHz düşürsen ilk başta 20.4.2 kursan sorun olmaz. Ne kadar sorun konusu gördüysem hepsi 20.5.1 kullanıyor.
20.4.2 whql olan mı ? Bir de oc fazla ya işte o yüzden fan hızını arttırıyım diyorum.

Kaliteli değil. Kompanentleri kaliteli değil. @intel pentium Benim Sapphire eleştiri konum silinmiş, ne diyorsun bu konuda ?

RX 580 Pulse evet.
İşte pulse o sapphirein yaptığı oc'u kaldıramıyor. Sıkintı da bu. Uv yapınca sorun olmuyor. Bir de uv yerine fan hızını arttırsak diyorum o zamam sıkıntısız çalısabilir belki.

Bişe sorucam bende 5600xt pulse var bu sorunlardan bahsettiğiniz şey ne ?

O.C. fazla yapılıyor bu seger kart frekansını ayarlayamıyor sıcaklık ile ilgili değil.

Olabilir ancak en F/P marka hala o. Bence alınabilir.
Peki kaç w uv lazım birde bu uv kaç fps azaltır ?

Bişe sorucam bende 5600xt pulse var bu sorunlardan bahsettiğiniz şey ne ?
Sizde sorun yok mu ?

Geri