Aslinda uv yapınca düzeliyor diyorlar. 100mhz uv.Direk Sapphire önermiyorum, başka modele yönelme imkanın yokmu ?
Aslinda uv yapınca düzeliyor diyorlar. 100mhz uv.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Zaten kart sıkıntılı değil sadece oc'lu ve fanlar yetmiyor oc'a.
Sapphire en kaliteli markalardan ama bazı kartlar sorunlu Pulse gibi. Aslında sorunlu degul gereksiz O.C. li.Direk Sapphire önermiyorum, başka modele yönelme imkanın yokmu ?
20.4.2 whql olan mı ? Bir de oc fazla ya işte o yüzden fan hızını arttırıyım diyorum.Sapphire en kaliteli markalardan ama bazı kartlar sorunlu Pulse gibi. Aslında sorunlu degul gereksiz O.C. li.
100 de degil 70MHz düşürsen ilk başta 20.4.2 kursan sorun olmaz. Ne kadar sorun konusu gördüysem hepsi 20.5.1 kullanıyor.
Sapphire en kaliteli markalardan ama bazı kartlar sorunlu Pulse gibi. Aslında sorunlu degul gereksiz O.C. li.
100 de degil 70MHz düşürsen ilk başta 20.4.2 kursan sorun olmaz. Ne kadar sorun konusu gördüysem hepsi 20.5.1 kullanıyor.
Senin ki pulse mu ?Kaliteli değil. Kompanentleri kaliteli değil. @intel pentium Benim Sapphire eleştiri konum silinmiş, ne diyorsun bu konuda ?
Senin ki pulse mu ?
20.4.2 whql olan mı ? Bir de oc fazla ya işte o yüzden fan hızını arttırıyım diyorum.
O.C. fazla yapılıyor bu seger kart frekansını ayarlayamıyor sıcaklık ile ilgili değil.Kaliteli değil. Kompanentleri kaliteli değil. @intel pentium Benim Sapphire eleştiri konum silinmiş, ne diyorsun bu konuda ?
İşte pulse o sapphirein yaptığı oc'u kaldıramıyor. Sıkintı da bu. Uv yapınca sorun olmuyor. Bir de uv yerine fan hızını arttırsak diyorum o zamam sıkıntısız çalısabilir belki.RX 580 Pulse evet.
Peki kaç w uv lazım birde bu uv kaç fps azaltır ?O.C. fazla yapılıyor bu seger kart frekansını ayarlayamıyor sıcaklık ile ilgili değil.
Olabilir ancak en F/P marka hala o. Bence alınabilir.
Sizde sorun yok mu ?Bişe sorucam bende 5600xt pulse var bu sorunlardan bahsettiğiniz şey ne ?