Sapphire RX6700XT 7800TL Alınır mı?

fhevix

80+
Reaksiyon skoru
132
Merhaba, paramgüvende ile çift fanlı, kf mevcut olan etiketleri sökülmemis sapphire rx6700xt alınır mı? Paramgüvende komisyonuyla 7830tlye geliyor. İçim rahat edemedi bir türlü. Satıcının elinde pc yokmuş furmarktı mecbur ben yapacağım.

Merhaba, paramgüvende ile çift fanlı, kf mevcut olan etiketleri sökülmemis sapphire rx6700xt alınır mı? Paramgüvende komisyonuyla 7830tlye geliyor. İçim rahat edemedi bir türlü. Satıcının elinde pc yokmuş furmarktı mecbur ben yapacağım.
güzel fiyat alınabilir param güvende ile alacaksan zaten eline gelince test edersin

karşı taraf eğer sıkıntılıysa kart iade kabul ediyorsa denemeye değer ama bazıları gerçekten kartın sıkıntısını bile bilmiyor uğraşır durursun.

karşı taraf eğer sıkıntılıysa kart iade kabul ediyorsa denemeye değer ama bazıları gerçekten kartın sıkıntısını bile bilmiyor uğraşır durursun.
Paramgüvende olunca 2 gün test sürem var beğenmezsem iade edebiliyorum rahatça
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güzel fiyat alınabilir param güvende ile alacaksan zaten eline gelince test edersin
Bende öyle düşünüyorum ama emin olamadım

riske değmez bence test lazım
Ne gibi risk olabilir hocam bilmediğimden soruyorum. paramgüvendeyle aldım 2 gün test sürem var.

8500 civarına daha iyi bir model alsaydın daha iyi olurdu. Alıp denersin PG ile sorun olmaz.

Alinir kart eline ulaşınca kendin test edersin. Bir sorun çıkarsa geri yollarsın.

Hangi model hocam ?

Bende öyle düşünüyorum. Bu fiyata bu mu yoksa başka kart mı alınırdı sizce?
Fiyat iyi bence. Bu fiyattan alınabilecek en performanslı kart.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,655
Üyeler
187,077
Son üye
team5132
Geri