Merhaba, paramgüvende ile çift fanlı, kf mevcut olan etiketleri sökülmemis sapphire rx6700xt alınır mı? Paramgüvende komisyonuyla 7830tlye geliyor. İçim rahat edemedi bir türlü. Satıcının elinde pc yokmuş furmarktı mecbur ben yapacağım.
güzel fiyat alınabilir param güvende ile alacaksan zaten eline gelince test edersinMerhaba, paramgüvende ile çift fanlı, kf mevcut olan etiketleri sökülmemis sapphire rx6700xt alınır mı? Paramgüvende komisyonuyla 7830tlye geliyor. İçim rahat edemedi bir türlü. Satıcının elinde pc yokmuş furmarktı mecbur ben yapacağım.
Paramgüvende olunca 2 gün test sürem var beğenmezsem iade edebiliyorum rahatçakarşı taraf eğer sıkıntılıysa kart iade kabul ediyorsa denemeye değer ama bazıları gerçekten kartın sıkıntısını bile bilmiyor uğraşır durursun.
Bende öyle düşünüyorum ama emin olamadımgüzel fiyat alınabilir param güvende ile alacaksan zaten eline gelince test edersin
Ne gibi risk olabilir hocam bilmediğimden soruyorum. paramgüvendeyle aldım 2 gün test sürem var.riske değmez bence test lazım
karşı taraf zaten söylediysen test edip onaylacağını sıkıntı olmaz ama rahatsız bir elemansa uğraştırır seniParamgüvende olunca 2 gün test sürem var beğenmezsem iade edebiliyorum rahatça
Valla bilmiyorum ama aldım bakalım uğraştırmaz umarımkarşı taraf zaten söylediysen test edip onaylacağını sıkıntı olmaz ama rahatsız bir elemansa uğraştırır seni
Hangi model hocam ?8500 civarına daha iyi bir model alsaydın daha iyi olurdu. Alıp denersin PG ile sorun olmaz.
Bende öyle düşünüyorum. Bu fiyata bu mu yoksa başka kart mı alınırdı sizce?Alinir kart eline ulaşınca kendin test edersin. Bir sorun çıkarsa geri yollarsın.
Fiyat iyi bence. Bu fiyattan alınabilecek en performanslı kart.Hangi model hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende öyle düşünüyorum. Bu fiyata bu mu yoksa başka kart mı alınırdı sizce?
Öyle diyorsanız sorun yok içim rahatladı biraz dahaFiyat iyi bence. Bu fiyattan alınabilecek en performanslı kart.
Red devıl, Sapphire nitro, XFX gibi.Hangi model hocam ?