Neler Yeni

Sapphire rx6700xt Kullanan Var mı

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı

arkadaşım bu linkten 9500 TL ye 3 ay önce aldı. win 11 de 2 kere watman hatası aldığını söyledi. win 10 da hiç sıkıntı olmadı dedi.kendisi nvidia fanı amd ye her zaman çöp derdi.
şimdi 6900 xt sıvı soğutmalı modeli aldı. bende kendisinden 6700 xt yi aldım. win 11 ile her oyunda takılmadan oynuyorum . hiç hata vermedi kart 2 haftadır bende. sıcaklık 63 ü geçmedi hiç. amd alcaksan mutlaka ama mutlaka tepe modelini al. bu kart 6700 xt top 10 da 2. sırada. 1.sırada asus rog var.

63 hangi oyunda geçmedi peki ağır oyun mu

TahinPekmez

80+ Silver
steam pubg de 62 derece uzun süre oynanımda.
en çok pes 2021 de ve gow da zorlar kartı 67 derece.

Theaks81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ali Kemal Solak
sapphire rx 6600xt nitro+ kullanıyorum. Wattman hataları ve ekranda donma hataları aldığım için 2 haftadır kartım garanti servisinde ve çok bunaldım bu durumdan. AMD kaslı mı, evet. Ama driver ve yazılım desteği rezalet kardeşim. Hiç bulaşma, NVIDIA ile devam et derim.
Asus Dual rx 6600 xt kullanmıyorum maşaallahı var

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Can
Steam
ahmetcnzlm
Discord
ahmetcnzlm#1950

TahinPekmez

80+ Silver
sapphire rx 6600xt nitro+ kullanıyorum. Wattman hataları ve ekranda donma hataları aldığım için 2 haftadır kartım garanti servisinde ve çok bunaldım bu durumdan. AMD kaslı mı, evet. Ama driver ve yazılım desteği rezalet kardeşim. Hiç bulaşma, NVIDIA ile devam et derim.
geçmiş olsun agam genelde sende sorun oluyormuydu

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Can
Steam
ahmetcnzlm
Discord
ahmetcnzlm#1950
geçmiş olsun agam genelde sende sorun oluyormuydu
önbellek yetersizliği diye bir sorun verdi en başta, yoğun kullanımlarda zaman geçtikte. Sonra da ekranda donmalar yapmaya başladı. 2. kez garantiye gönderdim, henüz geri dönmedi ürün. Ya hatalı ürün geldi bana ya da sapphire nin bu fabrika çıkışlı OC olan ürünü fazla voltajlı. Tek bildiğim şu ki, ben paramı veriyorsam sorun yaşamak istemiyorum artık. O yüzden sonraki nesilde alacağım kart kesinlikle NVIDIA olacaktır :)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bu paralara 2. el 3080 veya 6900xt alırsın dersem linç yer miyim? Hemde 2. el ürün bence daha güvenilir adam kullanıyor wattman var mı yok mu biliyor veya sen test edebiliyorsun sıfırda bu olay yok :ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Can
Steam
ahmetcnzlm
Discord
ahmetcnzlm#1950
Bu paralara 2. el 3080 veya 6900xt alırsın dersem linç yer miyim? Hemde 2. el ürün bence daha güvenilir adam kullanıyor wattman var mı yok mu biliyor veya sen test edebiliyorsun sıfırda bu olay yok :ROFLMAO:
2. el aldığında garantisi hala devam ediyorsa ve mining geçmişi yok ise, mantıklı olur. Neticede denenmiş ve aktif ürün, dediğiniz gibi.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
5600 3080 veya 6900'ü besler mi ki darboğaz yapmasın sonra birde ne kadara alınır acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Can
Steam
ahmetcnzlm
Discord
ahmetcnzlm#1950
önbellek yetersizliği diye bir sorun verdi en başta, yoğun kullanımlarda zaman geçtikte. Sonra da ekranda donmalar yapmaya başladı. 2. kez garantiye gönderdim, henüz geri dönmedi ürün. Ya hatalı ürün geldi bana ya da sapphire nin bu fabrika çıkışlı OC olan ürünü fazla voltajlı. Tek bildiğim şu ki, ben paramı veriyorsam sorun yaşamak istemiyorum artık. O yüzden sonraki nesilde alacağım kart kesinlikle NVIDIA olacaktır :)
Bugün garantiden bilgi geldi, ürünün birebir iadesi ya da değişimi kararı çıktı. İyi ki garantiye göndermişim 2. sefer. Eğer ki iade yapılırsa, kesinlikle AMD almayacağım birader. 3060 alıp geçerim. Firmaya yazıyorum şuan. Değişim çıkarsa, AMD ile devam. Buda AMD alacak arkadaşlara karambol örnek olsun :) 2 haftadır uğraştım gerçekten bu sorunlar ile, neyse ki garantisi vardı ve laftan anlayan teknik servisleri.

TahinPekmez

80+ Silver
Bugün garantiden bilgi geldi, ürünün birebir iadesi ya da değişimi kararı çıktı. İyi ki garantiye göndermişim 2. sefer. Eğer ki iade yapılırsa, kesinlikle AMD almayacağım birader. 3060 alıp geçerim. Firmaya yazıyorum şuan. Değişim çıkarsa, AMD ile devam. Buda AMD alacak arkadaşlara karambol örnek olsun :) 2 haftadır uğraştım gerçekten bu sorunlar ile, neyse ki garantisi vardı ve laftan anlayan teknik servisleri.
Ben de aynı karda sahibim İyi yapmışsın bende de öyle olsa ben de iade ederdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Can
Steam
ahmetcnzlm
Discord
ahmetcnzlm#1950

Ekler

• Screenshot_1.png