Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sapphire RX9070 XT Pure 36300tl

nirvana08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Cihan G.
Zaten
Al diyenlerin hepsi çoktan bu kartları almış insanlar, AMD Nvidia stokları beraber artacak, Nvidia kartların fiyatları düşecekken bu kartların fiyatlarının düşmemesinin ihtimali yok. Satıcılar fiyat şişirip sizi manipüle ediyor sizde kanıyorsunuz. Fiyat takip ediyorum diyen arkadaşların çoğu belli ki etmiyor, çok kafası karışan açsın baksın önceki seri kartların çıkış fiyatları ve asıl satıldığı fiyatlara.
Bence zaten fiyat şişirmek için stok sürmüyorlar piyasaya. Adamlar ne fiyata koysa gidiyor niye stok girsinler 10-15 tane girip istediği fiyattan satıyorlar. Alanlara müstahak

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,194
İsim
Mehmetcan
Gaming.gen de satıldı o fiyata. Sayısını ben de bilmiyorum. Ama tartışmaya gerek bile yok. Bu karşılaştırmayı İngiltere ve Avrupa ile yapman bile başına saçma.

Orda 683E ile satildiysa, sen de 900E ile satılsın aynı kart.

9 taksit olunca en az %10-12 arası banka keser zaten.3 taksitte %6-8 arası. Bu satış fiyatına eklenir. Sana TL ile ay sonu ödeyecek, sen Euro alana kadar Euro ne kadar çıkar Allah bilir. Bu risk fiyata eklenir.

Ülke şartları eşit değilken, fiyatlar niye eşit değil diye bağırıyorsun, ilginç.

7 Mart'ta kartı satan firma, hala parasını almadı ve Euro 2 lira arttı. Hatta bu 5 liraya kadar çıkmıştı. Dusmeseydi zarar yazarlardi.

Burda 800E satarsa, zaten kesinti, kur farkı, dalgalanma riski vs, eline 700E geçiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biri senden 50.000 TL borç istese 3 ay vadeli, TL ödeyeceğim derse, sen de yok dersin anladın mı?

Ya Euro, dolar, altın verirsin, ya da her şeyi hesaplayıp, 3 ay sonunda 60.000 istersin

Neyse

Özet olarak, faizin %42 olduğu ülkeyle, %3 olan ülkede, aynı fiyatı beklemen bile garip. Kur dalgalanması riskinden bahsetmiyorum bile. Piyasa her zaman dolar Euroyu, bu riskten ötürü, en az 2 lira yukarıdan hesaplar. 1 hafta önce, haksız olmadıklarını da gördük.
Ya Reis Cidden Yazdığım Şeyden Sonra Hâla Faiz Kur farkı vs. Diyorsan bunları neden göz ardı ettiğimi beynini Kulanarak o yazımdan Çıkaramıyorsan Kb ama Benim Daha Tartışmama Gerek yok

Ayrıca benim yazımdan Neden Faiz'i kuru vs. hesaplamadığımı pardon daha doğrusu Zaten Hesaplamış olduğumu çıkaramasan bile sadece Şunu kendine bir sorar insan Dolar /asgari ücret /Enflasyon vs. sabit kaldığı hiç bir şeye zam gelmediği dönemde neden PC parçalarının zamlandığını Sorar insan bir kendine ya cidden yazık

Ayrıca sana Ekstra bir bilgi vereyim PC Sitelerinde Ürün fiyatları Dolar Olarak giriliyor direk belki bu anlamana bir tık yardımcı olur
(He Bu arada Dolar artınca sitedeki ürün fiyatları anında artırıyor bot ama dolar düşünce Düşürmüyor hiç)

Zaten

Bence zaten fiyat şişirmek için stok sürmüyorlar piyasaya. Adamlar ne fiyata koysa gidiyor niye stok girsinler 10-15 tane girip istediği fiyattan satıyorlar. Alanlara müstahak
Al diyenlerin hepsi çoktan bu kartları almış insanlar, AMD Nvidia stokları beraber artacak, Nvidia kartların fiyatları düşecekken bu kartların fiyatlarının düşmemesinin ihtimali yok. Satıcılar fiyat şişirip sizi manipüle ediyor sizde kanıyorsunuz. 9070'in 29 olduğu yerde (ki o da pahalı şişik fiyat) 9070 xt'ye 36 vermek saçmalık. Fiyat takip ediyorum diyen arkadaşların çoğu belli ki etmiyor, çok kafası karışan açsın baksın önceki seri kartların çıkış fiyatları ve asıl satıldığı fiyatlara. Buna 36 verene kadar 9070 al OC yap kullan daha iyi.
Hayır kötü tarafı insanları Manipüle ediyorlar bu sefer Adamlar, lan bu fiyata koyduğumda'da Alıyorlar Ben neden Düşüreyim ki diyip yavaş yavaş daha da arttırıyorlar yani ucu bize dokunmasa neyse

Hayır en kötüsüde Ciddi Ciddi Forumda Bu Fiyatları savunan ve üzerime saldıran kaç tane eleman var bi bilseniz

Son düzenleme:

itswess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Can Erbil
Ya Reis Cidden Yazdığım Şeyden Sonra Hâla Faiz Kur farkı vs. Diyorsan bunları neden göz ardı ettiğimi beynini Kulanarak o yazımdan Çıkaramıyorsan Kb ama Benim Daha Tartışmama Gerek yok

Ayrıca benim yazımdan Neden Faiz'i kuru vs. hesaplamadığımı pardon daha doğrusu Zaten Hesaplamış olduğumu çıkaramasan bile sadece Şunu kendine bir sorar insan Dolar /asgari ücret /Enflasyon vs. sabit kaldığı hiç bir şeye zam gelmediği dönemde neden PC parçalarının zamlandığını Sorar insan bir kendine ya cidden yazık

Ayrıca sana Ekstra bir bilgi vereyim PC Sitelerinde Ürün fiyatları Dolar Olarak giriliyor direk belki bu anlamana bir tık yardımcı olur
(He Bu arada Dolar artınca sitedeki ürün fiyatları anında artırıyor bot ama dolar düşünce Düşürmüyor hiç)

Hayır kötü tarafı insanları Manipüle ediyorlar bu sefer Adamlar, lan bu fiyata koyduğumda'da Alıyorlar Ben neden Düşüreyim ki diyip yavaş yavaş daha da arttırıyorlar yani ucu bize dokunmasa neyse

Hayır en kötüsüde Ciddi Ciddi Forumda Bu Fiyatları savunan ve üzerime saldıran kaç tane eleman var bi bilseniz
Saldıranlar bu fiyatlardan alıp kendine yediremeyenler işte fazla takmamak lazım. Az düşünen insan biliyor zaten neyin ne olduğunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
abbas
Arkadaşlar kart 7900 xtx gücünde ve 7900 xtx'in fiyatı ortada hala 40-45 bin tl bandında zaten, bunda yeni teknolojiler de var tamam kartın fiyatı tr pazarına göre biraz fazla ama gerçekten agresif bir kart, yiğidi öldür hakkını yeme demişler ekran kartınız yoksa gayette alınabilir, varsa zaten boşa model yükseltmekle uğraşmaya gerek yok.

bu arada kartı alıpta vida kısmında kırmızı bir mühür gören var mı? söküldüğü anlaşılsın diye mi koyulmuş bu fikri olan var mıdır?

123.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Furkan
Arkadaşlar kart 7900 xtx gücünde ve 7900 xtx'in fiyatı ortada hala 40-45 bin tl bandında zaten, bunda yeni teknolojiler de var tamam kartın fiyatı tr pazarına göre biraz fazla ama gerçekten agresif bir kart, yiğidi öldür hakkını yeme demişler ekran kartınız yoksa gayette alınabilir, varsa zaten boşa model yükseltmekle uğraşmaya gerek yok.

bu arada kartı alıpta vida kısmında kırmızı bir mühür gören var mı? söküldüğü anlaşılsın diye mi koyulmuş bu fikri olan var mıdır?

Alıntıyı görüntüle
büyük ihtimalle evet yabancı bi youtuber açarken böyle bir şey vardı ama orta kısımdaki kare taraftaydı yanlış hatırlamıyorsam

Top Bottom