Amd ryzen 7 5700x düşünüyorum onudaİşlemciniz ney?
Amd ryzen 7 5700x düşünüyorum onudaEkran karti anakart secmez, PCI-e 4.0 sikintisi da olmadigindan istedigin anakarti alabilirsiniz islemcine uyacak.
O fiyata 7400F daha mantikliAmd ryzen 7 5700x düşünüyorum onuda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amd ryzen 7 5700x düşünüyorum onuda
7400F diye bir işlemci yok diye biliyorumO fiyata 7400F daha mantikli
am4 platforumda kalmayı düşünüyorsan b550 serisi bir anakart al minimum. Fakat az daha bütçen varsa am5 platformuna geçmeni tavsiye ederimAmd ryzen 7 5700x düşünüyorum onuda
Amd ryzen 7 5700x düşünüyorum onuda
Şu iyi midir hocam7400F diye bir işlemci yok diye biliyorum
am4 platforumda kalmayı düşünüyorsan b550 serisi bir anakart al minimum. Fakat az daha bütçen varsa am5 platformuna geçmeni tavsiye ederim
Kutusuz fansız alsam bi problem olur mı tray diye geçiyordu sanırsam zaten sıvı soğutma yada kule tipi soğutucu düşünüyorumhazir sifirdan aliyorken am5 bir anakart alip islemci olarak da uzerine biraz koyarak 7500f alabilirsin
İyidir fakat 5700X i bu anakarta takamazsın bilgin yoktur diye yazıyorum, 7500F gibi bir işlemci düşünüyorsan A620 bir anakartta bakabilirsin, fakat X serisi yani OC çarpanı açık bir işlemci almayı düşünüyorsan B650 gibi chipsetler daha yerinde olur dostumŞu iyi midir hocam
Malesef ney neye uyar diye bir bilgim yok Çok teşekkür ederimİyidir fakat 5700X i bu anakarta takamazsın bilgin yoktur diye yazıyorum, 7500F gibi bir işlemci düşünüyorsan A620 bir anakartta bakabilirsin, fakat X serisi yani OC çarpanı açık bir işlemci almayı düşünüyorsan B650 gibi chipsetler daha yerinde olur dostum
5700X için bakıyorsan B550 chipsetli bir anakart bakabilirsinMalesef ney neye uyar diye bir bilgim yok Çok teşekkür ederim