Lisser
80+ Silver
Dahası
Full olu yatirim bunlar yaAlmiyim o zaman saol
Full olu yatirim bunlar yaAlmiyim o zaman saol
Kailh falan ummuştum da hayal bu fiyatlaraFull olu yatirim bunlar ya
Ne kailihi la outemu gaoteli k552 bile 1kya deli gibi satiyor güzelim ulkede, MK61'den falan haberi yok kimseninKailh falan ummuştum da hayal bu fiyatlara
Valla 430a gamebooster alırım outemu istesemNe kailihi la outemu gaoteli k552 bile 1kya deli gibi satiyor güzelim ulkede, MK61'den falan haberi yok kimsenin
rgb değil rainbow ama birsürü modu var, driveri redditte biyerde vardı, switc markasını bilmiyorum nerden bakılıyor , çıkıp giren type-c kablosu var.Rgb mi ? Driver var mı ? Switch markası nedir? Type c mi ?
Direkt tuşlari sokup bak istergb değil rainbow ama birsürü modu var, driveri redditte biyerde vardı, switc markasını bilmiyorum nerden bakılıyor , çıkıp giren type-c kablosu var.
Gamenote kb857 aldim begenmedim n11de sarftech 450tl alayım sizce hocamHocam benimde elime bir kaç saat önce geçti driver yok sanırım mouse için varmış herhalde o da bul bulabilirsen. Type-c giriş klavye üzerinde var diğer ucu USB-A . Switch hakkında bir bilgiye ulaşamadım ama elimde Tuf k3 ile karşılaştırdığımda farklı switchler gibi geldi bana fakat tam emin değilim. RGB ışıklandırması güzel denilebilir.
jixian yazıyor.Direkt tuşlari sokup bak isteoutemu vardir muhtemelen sende de
Outemu degilmis o zaman lajixian yazıyor.
KB487L'de falan vardi galiba o 487Lde de basmama sorunlari vardi baska modelle karistirmiyorsamjixian yazıyor.
merhaba ben bir sorun yaşıyorum normalde renk değiştirme tuşu fn + enter lakin ben bastığımda olmuyor yeni aldım tuşlar çalışıyor test ettimben aldım hocam sarftechi almayı düşünüyorsanız cevaplarım sorularınızı.
FN+enter değil ki fn+ shiftin bi üstündeki tuş (,)merhaba ben bir sorun yaşıyorum normalde renk değiştirme tuşu fn + enter lakin ben bastığımda olmuyor yeni aldım tuşlar çalışıyor test ettim