kanka o modu değiştiriyo bendeFN+enter değil ki fn+ shiftin bi üstündeki tuş (,)
kanka o modu değiştiriyo bendeFN+enter değil ki fn+ shiftin bi üstündeki tuş (,)
tamam kanka mod değişiyor zaten sadece klavye rgb değil rainbow bide parlaklık ayarı var o kadarkanka o modu değiştiriyo bende
kanka arkadaşım aynı klavyeyi aldı renk değişiyortamam kanka mod değişiyor zaten sadece klavye rgb değil rainbow bide parlaklık ayarı var o kadar
hocam ayrı bir konu açın klavyede istediğiniz kriterleri belirtin yardımcı oluruz.Arkadaşlar KLavye önerisi yapabilirmisiniz bütçe maks 880 TL
bende de aynı klavye var renk değişmiyor onun klavye farklı olabilir.kanka arkadaşım aynı klavyeyi aldı renk değişiyor
galiba bizimkiler aynıda onunki farklı olabilir onda renk değişiyor ama olsun açık mavi renk yapıcaktımda olsun normalde 18 mod olması lazım bende 20 mod var bidehocam ayrı bir konu açın klavyede istediğiniz kriterleri belirtin yardımcı oluruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende de aynı klavye var renk değişmiyor onun klavye farklı olabilir.
kanka arkadaşımdaki değişiyor işte videosu var aynı yerden aldık aynı adam hanitamam kanka mod değişiyor zaten sadece klavye rgb değil rainbow bide parlaklık ayarı var o kadar
bilmiyorum benim aldığım sarftech t60 (ziyoulang t60) renk değişmiyor rainbow arkadaşın bi kutudan modeline baksın yanlış yollamış olabilirler.galiba bizimkiler aynıda onunki farklı olabilir onda renk değişiyor ama olsun açık mavi renk yapıcaktımda olsun normalde 18 mod olması lazım bende 20 mod var bide
kanka arkadaşımdaki değişiyor işte videosu var aynı yerden aldık aynı adam hani
Dostum 1 inize T60 RGB modeli gelmiş birinize düz T60 gelmiş klavyenin arkasında model kısmında yazar zaten.galiba bizimkiler aynıda onunki farklı olabilir onda renk değişiyor ama olsun açık mavi renk yapıcaktımda olsun normalde 18 mod olması lazım bende 20 mod var bide
kanka arkadaşımdaki değişiyor işte videosu var aynı yerden aldık aynı adam hani