Sarı Odanın Esrarı Nasıldır?

Hocam anneniz gerilim kitabı seviyorsa Stephen King Yabancı tercih edebilirsiniz. Gerilim Polisiye kitabı. Aynı kitaptan uyarlanma Dizisi de mevcut.

Anneme hediye almak istiyorum ama polisiye okur kendisi ve ben bu türü hiç okumam bu kitabı buldum nasıldır?
Hocam paraya kıy ve Doğu ekspresinde cinayet ve Nil de cinayeti al müthiş kitaplar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anneme hediye almak istiyorum ama polisiye okur kendisi ve ben bu türü hiç okumam bu kitabı buldum nasıldır?
Hocam paraya kıy ve Doğu ekspresinde cinayet ve Nil de cinayeti al müthiş kitaplar

Emin misiniz hocam?
Güzel midir?

Hocam anneniz gerilim kitabı seviyorsa Stephen King Yabancı tercih edebilirsiniz. Gerilim Polisiye kitabı. Aynı kitaptan uyarlanma Dizisi de mevcut.
Hocam kitap baya pahalıymış malesef o kadar param yok.

Doğum günü dğeil hocam içimden geldi şimdi oyun parası almaktansa hem kendime hem anneme bir kitap alayım dedim.
Ben ne biliyim evlatlar çoğunlukla doğum gününden doğum gününe hediye alır bende öyle zannettim

O kadar çok Amerikan polisiyesi okudum ki artık midem bulanıyor gereksiz gerilim yapıyorlar ama eğer alınıcaksa kaliteli yazarlar alınmalıdır şahsi fikrim. Çünkü kötü bir yazarın polisiyesi okunmuyor

Geri