Annemin iran halısına benziyor.Sanirim arkadaki haliyla birlikte satiyor, degerli bir hali olabilir
Bu abartı değil. Mesela pc'den anlamayan biri bunun içinde ekstra bişey var ki pahalı der basar parayı alır GÜMBazı insanlar sırf marka adı var diye ekstra fiyat yazıyor ama bu abartıymış
Bence daha önce birisine itelemiş, şimdi bu fiyattan satıyor yine. Baktı alan var, bu fiyattan devam.Bu abartı değil. Mesela pc'den anlamayan biri bunun içinde ekstra bişey var ki pahalı der basar parayı alır GÜM
Ben anlamıyorum kaliteyle pahalılığı doğru orantıda zanneden kişileri anlamıyorum .Bu abartı değil. Mesela pc'den anlamayan biri bunun içinde ekstra bişey var ki pahalı der basar parayı alır GÜM
ayyyni sistem var bendede ben simdi bunu 16ya satar miyim komple??ben i3 12 1600s ve monitör 16ya aldım
yok bence 165hz 500gb ssd var bendeayyyni sistem var bendede ben simdi bunu 16ya satar miyim komple??
144 hz
16 ram
1660s
i3 12100f
256 ssd
bi ilan da sen at 20kya maksat piyasa yükselsin xd şaka bi yana 3.5k eder veya etmezHocam bendede inno3d nin 1660S i var kaça satabilirim piyasadan haberim yok da
Aga satacaksan anlaşırsak ben alabilirim arıyordum zatenHocam bendede inno3d nin 1660S i var kaça satabilirim piyasadan haberim yok da