ilanı varmı bilmiyorum ama şöyle olmustu arkadasım zaten xbox series s alcaktı kendisi 5500 e mi ne almıstı 3 -4 hafta kullanıp 5 k ya satmıstı ilanı bulursam atarım.Kime sattı kanka cok iyi fiyatmis,veya sahibindende vs ilan varsa atabilirmisin
ilanı varmı bilmiyorum ama şöyle olmustu arkadasım zaten xbox series s alcaktı kendisi 5500 e mi ne almıstı 3 -4 hafta kullanıp 5 k ya satmıstı ilanı bulursam atarım.Kime sattı kanka cok iyi fiyatmis,veya sahibindende vs ilan varsa atabilirmisin
Tmdir,atarsan sevinirim.ilanı varmı bilmiyorum ama şöyle olmustu arkadasım zaten xbox series s alcaktı kendisi 5500 e mi ne almıstı 3 -4 hafta kullanıp 5 k ya satmıstı ilanı bulursam atarım.
hocam senden cok özür diliiyorum arkadasımınki xbox one s mis senide mesgul etim yanlıs soyleyerek kusura bakmaTmdir,atarsan sevinirim.
Sıkıntı yok kanka bende şaşırdım bi series s nasıl 5 k, sıkıntı yok ama olur öylehocam senden cok özür diliiyorum arkadasımınki xbox one s mis senide mesgul etim yanlıs soyleyerek kusura bakma