Pişmaniye
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,148
O zaman kesinlikle sana yürüyorkadındı kanka bir de ciddi bir şekilde gibiydi yani beyazlatma seansı yapsak bile işe yaramaz tarzı konuşuyordu
O zaman kesinlikle sana yürüyorkadındı kanka bir de ciddi bir şekilde gibiydi yani beyazlatma seansı yapsak bile işe yaramaz tarzı konuşuyordu
yani bir nevi doğru mu söylemiş oluyor kankaSiyahilerin genelde genetik olarak diş katmanlarında beyaz olan enamel katmanı daha kalın olduğu ve deri rengi ile contrast fazla olduğu için çok beyaz gözüküyor dişleri, sarışınlarda da hem bu katman ince altındaki katman sarı bir katman çünkü hem de diş ve deri contrastı daha az olduğu için zaten daha fazla sarı olan diş daha da sarı görünüyor bunu demek istemiş sanırsam.
Kanka doktorlar genelde böyle takılıragalar çok haklısınız da neden yalan söylemiş ya da takılmış olsun?
doktorun demek istediği doğru oluyor yani öyle mi kanka?Diş renge tamamen genetiktir yani bazı insanların dişleri hafif Sarı renkli olur ama bazılarının ki whitekemik yapınızla alakalı bir durum ayrıca sarışın, kızıl, kumral vs. Bu tarzlar şeyler renk pigmentleriyle alakalı bir durum. Kemik ile bir bağlantısı yoktur.
Hayır dediği doğru değildoktorun demek istediği doğru oluyor yani öyle mi kanka?
turnusol kagıdı mı bu ne alakaMerhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir saat önce bir dişçiye gittim diş beyazlatmak için ve doktor bana beyazlatma işlemi yapsam bile çok fazla beyazlık beklem sen sarışınsın ve senin kemiklerin ve dişlerin de sarı olur tarzı bir cümle kurdu ve ben de merak ettiğim size sormak istiyorum bu doğru mudur?