OnurCiftci26
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,865
Bütçem 450-500 bu fiyatlara en iyisi nedir arkadaşlar? Daha ucuza cihaz varsa, bu kadarına gerek yok diyorsanız onları da atabilirsiniz.
Var mı önerebileceğin bir model bir sürü modeli var.Oral-b modellerine bak ben pilli versiyonunu kullanıyorum gayet sağlam ve güçlü bir fırçalama yapısına sahip. Yedek başlıkları da mevcut internetten rahatça alıp değiştirebilirsin.
En iyisi Pro 3500 gibi.Benim kullandığım model bu gayet memnunum, pil dayanıklılığı bayağı sürüyor eğer gücü azalırsa duraselin 4'lü şarj etme cihazı var onu kullanırım.
Dolusuyla model mevcut tek tek kullanıcı yorumlarını bakabilir yada araştırabilirsin.
![]()
Oral-B Pro 750 Power Siyah Şarjlı Diş Fırçası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Oral-B Pro 750 Power Siyah Şarjlı Diş Fırçası fiyatları 1.556,10 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Oral-B Pro 750 Power Siyah Şarjlı Diş Fırçası özelliklerini incele, 13 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
![]()
Oral-B Vitality 100 Cross Action Siyah Şarjlı Diş Fırçası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Oral-B Vitality 100 Cross Action Siyah Şarjlı Diş Fırçası adet fiyatı 834,44 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Oral-B Vitality 100 Cross Action Siyah Şarjlı Diş Fırçası indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Oral-B Pro 3500 Elektrikli Siyah Diş Fırçası + Seyahat Kabı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Oral-B Pro 3500 Elektrikli Siyah Diş Fırçası + Seyahat Kabı fiyatları 1.599,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Oral-B Pro 3500 Elektrikli Siyah Diş Fırçası + Seyahat Kabı özelliklerini incele, 27 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Evet kaliteli olarak en iyisi pro 3500 tüm yedek başlıklarla uyumlu ve yanında seyahat kabı veriliyor.En iyisi Pro 3500 gibi.
D150 kullanıyorum memnunum 230 a aldimBütçem 450-500 bu fiyatlara en iyisi nedir arkadaşlar? Daha ucuza cihaz varsa, bu kadarına gerek yok diyorsanız onları da atabilirsiniz.