tunahanselcuk61
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 175
- Bütçe
- 2000
Merhaba herkese iyi forumlar. Evde hobi amaçlı bilgisayar parçaları ile uğraşıyorum klemens tornavida ile sıkıldım sürekli düşüyor vida. Şarjlı tornavida düşünüyorum birkaç model buldum sizlerinde önerilerini bekliyorum. Tekrardan iyi forumlar dostlar.
Linkler;
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Linkler;
Xenon Smart 68 Parça Otomatik Hassas Tornavida Seti Çelik Şarjlı Saat, Gözlük, Bilgisayar Tamir Kiti X6832 - Fiyatı, Yorumları
Xenon Smart 68 Parça Otomatik Hassas Tornavida Seti Çelik Şarjlı Saat, Gözlük, Bilgisayar Tamir Kiti X6832 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Torima Şarjlı Hassas Tornavida Seti 48 Parça Type-C Şarjlı Led Işıklı Mıknatıslı Alüminyum Kasa TTS04 Gri - Fiyatı, Yorumları
Torima Şarjlı Hassas Tornavida Seti 48 Parça Type-C Şarjlı Led Işıklı Mıknatıslı Alüminyum Kasa TTS04 Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Xenon Smart 153 Parça Otomatik Hassas Tornavida Seti Çelik Şarjlı Saat, Gözlük Ve Bilgisayar Tamir Kiti X6833 - Fiyatı, Yorumları
Xenon Smart 153 Parça Otomatik Hassas Tornavida Seti Çelik Şarjlı Saat, Gözlük Ve Bilgisayar Tamir Kiti X6833 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.